≫ 

MOJ BRAT JE PATOLOŠKI LAŽOV! Sestra muža Nataše Bekvalac JAVNO izvređala pevačicu i Luku, pa odjednom SVE pobrisala! (FOTO)

- Čuvaće tuđu decu do kraja života, a najveća tajna o njemu ujedno će biti i najšokantnija, kad se oglasi moj muž - objavila je Ana Kalinić na Fejsbuku

  • 24
Foto: Instagram/bekvalceva

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić venčali su se na Ibici na pevačicin rođendan, 25. septembra, čime je popularna novosadska barbika stupila u treći brak. Romantičnoj svadbi na plaži prisustvovali su Natašini najbliži članovi porodice i prijatelji, a sa Lukine strane, kako navodi njegova sestra Ana, nije bilo nikoga.

Vila, avion, di-džej, restoran na plaži... Kad čujete koliko je koštala Natašina i Lukina SAVRŠENA svadba na Ibici, pašćete na zadnjicu!

Nataša Bekvalac se porađa van Srbije!

Radi se o Lukinoj rođenoj sestri Ani Kalinić (na Fejsbuku Ana Angie Kalinić) koja je, očigledno vidno revoltirana zbog toga što njen brat stupa u brak sa pevačicom na Fejsbuku objavila nekolicinu prouka na račun, kako kaže, "bivšeg brata" i nove snajke, i počastila ih nimalo prijatnim rečima.

Foto: Facebook/AngieBgd

Nataša Bekvalac odlukom pred venčanje šokirala porodicu!

- Uvaliće se sledećoj ku*vi (ako već nije), kao što se do sada svima na gajbe uvaljivao. Čuvaće tuđu decu do kraja života - stoji u statusu Lukine sestre objavljenom 24. septembra, samo dan uoči Lukinog i Natašinog venčanja.

Foto: Facebook/Ana Angie Kalinić

Ana je, ako je suditi po ovom statusu, Natašu Bekvalac nazvala "ku*vom" (kao i sve njene prethodnice), a brata Luku "patološkim lažovom", navodeći još kako nijedan član porodice Lazukić nije želeo da dođe na venčanje.

Foto: Facebook/Ana Angie Kalinić

Ipak, nedugo nakon što su njene objave dospele u javnost, i nedugo nakon što je Nataša Bekvalac pozvana za komentar na iste, Ana se predomislila pa odjednom okrenula priču i osula paljbu po novinarima preteći tužbama, jer tobože sa njom i njenim bratom je sve u najboljem redu.

- Ni jedna podmetačina i laž u pokušaju da me neki monstrumi sa njim zavade neće proći - napisala je između ostalog Ana Kalinić, koja je pobrisala sve prethodne poruke!

Foto: Facebook/Ana Angie Kalinić

Foto: Facebook/Ana Angie Kalinić

Osim navedenog, Lukina sestra podelila je još neke ilustracije na svom profilu na Fejsbuku (napominjemo da su DO trenutka brisanja sve bile javne, samim tim svima vidljive), čime je jasno izrazila da se slaže sa svima koji prozivaju i ismevaju Natašu Bekvalac na račun njenog trećeg braka.

Foto: Facebook/Ana Angie Kalinić

Foto: Facebook/Ana Angie Kalinić

Međutim, nakon svih obrisanih statusa vezanih za brata i Natu, jedan je ipak ostao. Objavljen je 13. septembra, i u njemu takođe pominje svog brata.

Printskrin: Facebook/AngieBgd

Tragom ovih informacija i poruka na Fejsbuku, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom, ali nije odgovarala na naše pozive.

Podsetimo, Nataša i Luka čekaju devojčicu, a lepa Novosađanka uzela je suprugovo prezime, pa je sada Nataša Lazukić.

Venčanje je navodno koštalo 100.000 evra, a novopečeni supružnici i dalje uživaju na Ibici, gde su se pre nekoliko godina i upoznali.

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mara

    27. septembar 2017 | 12:42

    Pa nata je poznata po tome da se udaje kad se zaljubi i razvodi kad se odljubi. Tako da nju nije briga ima li partner para, ona ima za sve😆 srecno vama. Dok psi laju karavani prolaze.

  • dudule

    27. septembar 2017 | 13:19

    Vidi se da zena nije bas dobra sa glavom ..

  • Verka zverkka

    27. septembar 2017 | 18:14

    Ono kad pljujes svoje i jos ih zezas:))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA