≫ 

Srpskim lepoticama nije lako: Svaki centimetar može biti prepreka za osvajanje titule (FOTO)

Još jedan uspešan dan srpskih lepotica

  • 3

Srpske lepotice provele su još jedan uspešan dan na pripremama u Grčkoj, u prelepom Porto Karasu. Obaveze se konstantno nižu, ali ove devojke su odlučne da istraju, pa sa osmehom na licu odrađuju i rane jutarnje treninge.

Porto Karas obasjan srpskom lepotom: Još jedan uspešan dan naših lepotica (FOTO)

Supervizorka Đurđina drži sve pod kontrolom! U ovoj trci lepote svaki centimetar može biti prepreka za osvajanje titule.

Jedna od njenih obaveza je i da stalno proverava fizičko stanje ovih lepotica. Jutarnje vežbe pomažu devojkama, a večeras se celoj ekipi pridružio i doktor Feelgood koji će se potruditi da devojke, kako on kaže, dovede u red.

Foto: Promo

Naše devojke vode računa šta jedu uprkos bogatoj ponudi hrane.

Snimanja su počela od ranog jutra, a ove prelepe srpske lepotice nisu skidale osmeh sa lica. Svaki njihov pokret pratili su fotografi Mirko i Zoran Mirčetić, kao i snimatelj Marko koji je imao strpljenje za svako ponavljanje kadrova.

Foto: Promo

Za prelepu frizuru ovih lepotica zadužen je frizerski salon "Češalj i Makaze" i frizer Raša Petrović.

Foto: Promo

Kompanija Golden Rose i šminkerka Aleksandra Bajić pobrinuli su se za make up devojaka.

Foto: Promo

Celoj organizaciji pridružila se i srpski supermodel Slađana Tesla, koja je stigla u Porto Karas kako bi radila koreografiju za ovaj svečani događaj. Devojke će imati tu privilegiju da im ona prenese svoje znanje i da im približi tajne ovog posla.

Foto: Promo

Veče služi za radionice, predavanja i sumiranje utisaka, te planiranje narednog dana, kako tima, tako i mladih takmičarki.

Na večerašnjoj radionici prisustvovali su prof. dr Svetozar Radišić kao i sveštenik koji su pričali devojkama o hrišćanstvu, kao i o kontrolisanju misli.

Foto: Promo

Naš dizajner Mladen Milivojevic Baron ovih dana ima pune ruke posla. Njegove kombinacije su dobitne, a devojke uživaju u njegovom društvu.

Foto: Promo

Finalno veče izbora za ovogodišnju mis Srbije održaće se 9. oktobra u Šimanovcima i posvećeno je čuvenoj srpskoj slikarki Olji Ivanjicki.

Foto: Promo

Naša novinarka, Kristina Bezbradica, pridružila se misicama u Porto Karasu, pa očekujte pregršt fotografija i vesti o našim lepoticama!

Putem portala Telegraf.rs biraće se Miss Interneta Srbije. Glasanje će početi 1.10. i trajaće do 09.10.2017. godine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA