≫ 

Sulejman ponovo u Srbiji: Turska zvezda stiže u Beograd, a razlog je sjajan!

Glumac će uskoro ponovo doći u srpsku prestonicu, i to na poziv reditelja Gage Antonijevića

  • 9
Prinstrkin: Youtube/Muhteşem Yüzyıl

Halit Ergenč ponovo dolazi u Srbiju u kojoj će se ovaj put zadržati malo duže!

Glumac kog je ceo region zavoleo u seriji "Sulejman Veličanstveni" naredne godine snimaće film u našoj zemlji, a Halit će biti jedan od producenta i protagonista novog filma reditelja Predraga Gage Antonijevića, čije pripreme bi trebalo da krenu sledeće jeseni.

Hurem joj je uzela sve, bila je nesrećna i zla, a Mahidevran je u privatnom životu BOMBETINA za kojom OTKIDAJU! (FOTO)

Autor serije "Ubice mog oca" nedavno je psoetio Tursku, gde se sa Halitom dogovorio o saradnji.

- Bio sam njegov gost u Turskoj. Odlučili su da uđu kao koproducenti mog filma "Janičar". Veoma mu se dopada scenario i igraće ulogu Mehmeta Lovca - potvrdio je Antonijević.

Film “Janičar", koji Antonijević smatra svojim filmskim testamentom, priča je o paši koga šalju nazad da uguši pobunu Srba u mestu u kom je rođen. Ukoliko sa Sulejmanom sve bude išlo po planu, partner u pomenutom ostvarenju trebalo bi da mu bude ni manje ni više nego Kristijan Bejl, koji je u braku sa Srpkinjom Sandrom Blažić.

- To je veliki i skup projekat koji zahteva značajno glumačko ime, što je Kristijan svakako. Borim se da realizujem taj projekat. On želi da igra u filmu. Zavisi od njegovog slobodnog termina. Bejl je emotivno i kreativno u celoj priči. Scenario za film pišem više od 20 godina. Na neki način je to moj filozofski i politički testament. Tema je rat. U Americi su zainteresovani da rade taj film. Očekujem da ćemo već naredne godine krenuti u pripreme - kaže Antonijević.

Podsetimo, Sulejman je Beograd posetio u decembru 2013. godine, a družio se čak i sa Cecom Ražnatović.

- Ovo je najteže snimanje na kojem sam dosad radio, ali i na njemu ima komičnih situacija. Uslovi su teški i mnogo se umaramo. Kad smo snimali Sulejmanov pohod na Beograd, slomio sam nogu. Nastavio sam snimanje u gipsu. To je trajalo šest nedelja - ispričao je tada glumac.

Daljinac

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajme meni

    29. septembar 2017 | 16:15

    Pa dosao covek da se backari boli ga uvo, samo neznam ko to placa, mislim iz kojeg dzepa je uzeto....

  • Laki

    29. septembar 2017 | 17:01

    Zanimljiva tema. Taj nacin regrutacije za vojsku neko kritikuje, a neko ne. Odvodenje dece od roditelja nije za pohvalu, ali opet ima misljenja da su jadni I bedni ljudi nekad bili srecni sto ce im sin zavrsiti najvece skole u tadasnjoj drzavi I biti sit. Barem neko u porodici da ima drzavnu sluzbu I solidan zivot.

  • Milka R.

    29. septembar 2017 | 15:18

    Zene koje redovno gledaju seriju Sulejman Velicanstveni ..moraju ici u redove da cekaju da ga vide... jer vole vise seije nego sebe i porodicu nazalost!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA