≫ 

POSLE 5 GODINA! Ivan Marinković pred kamerama konačno otkrio PRAVI RAZLOG iz kog se razveo od Goce Tržan!

Marinković je u rijalitiju "Parovi" ispričao nepoznate detalje iz odnosa sa pevačicom, za koje tvrdi da su živa istina

  • 17

Ivan Marinković sinoć je učestovao u "parografu" u rijaliti "Parovi", i odgovarao je na brojna pitanja koja se tiču njegovog privatnog života. Svakako, sasvim očekivano bilo je to da Ivan pred kamerama konačno progovori o braku sa Govom Tržan i da otkrije detalje o kojima u poslednjih 5 godina nije pričao.

Ivan Marinković otkrio ŠOK podatak: Evo koliko mi je trebalo da SMUVAM GOCU TRŽAN!

"Da li je istina da ste se razveli zbog toga što ste varali svoju bivšu ženu?", bilo je pitanje koje je Ivanu postavljeno na poligrafu.

- Ne znam odakle produkciji ovo. Štaviše, bilo je obrnuto. Pravi razlog je bila kulminacija odnosa... Istina je da je Goca podnela papire za razvod. Jeste došlo do zahlađenja odnosa, nije mi tada bilo lako. Naše porodice su pokušale da reše stvar, ali je bilo bezuspešno. Međutim, nas dvoje smo bili 5 godina u braku, znam je kako diše. Onda sam se dao u detektivske poduhvate i uhvatio je u prevari - rekao je Marinković javno.

Njegov odgovor prilično je iznenadio sve u kući, pošto je za sve ove godine upravo on bio taj koji je važio za glavnog krivca zbog kog je brak pukao.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilama

    3. oktobar 2017 | 15:35

    Ma po cemu je poznat on, sem sto je bivsi muz Goce... Covek bez karijere fuj, jos uvek se pojavljuje u javnosti na ledja bivse zene ZALOSNO

  • Penzionerka

    3. oktobar 2017 | 15:34

    Odvratno!!!!

  • Niki

    3. oktobar 2017 | 15:22

    Zasto je sinoc prekinut rijaliti???Da li je gospodja zvala i urgirala da se ne bi culi svi odgovori???Istina je istina,mozemo da volimo ili ne volimo tu osobu ali treba saslusati a sinoc je sve receno,samo niste trebali da prekinete program!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA