≫ 

"Prva" najavila emitovanje "Zvezda Granda" za večeras, a u 21 čas pustili TLZP, u "Grandu" ne znaju šta se dešava

Na kraju, neki gledaoci mogli su da gledaju novu epizodu "Zvezda Granda", dok su neki gledali prošlonedeljnu emisiju takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato"

  • 35

Iako je tokom celog današnjeg dana, subote 7. oktorbra na "Prvoj" televiziji išla najava za "Zvezde Granda", večeras je u 21 čas, bar kod nekih provajdera, umesto poznatog muzičkog takmičenja puštena je emisija "Tvoje lice zvuči poznato" (puštena je prošlonedeljna emisija) koja je do sada uvek emitovana nedeljom.

S druge strane, kod drugih provajdera, gledaoci su mogli da gledaju novu emisiju "Zvezda Granda".

Kako nezvanično saznajemo, razlog je taj što vlasnika SBB-a još uvek nije zvanično završio pregovore sa vlasnikom "Prve" televizije, odnosno "Antena" grupe, u koju spada pomenuta televizija. S tim u vezi, očigledno je da je još uvek neizvesno da li će se "Zvezde Granda" emitovati na "Prvoj" ili ipak kod Željka Mitrovića na "Pink" televiziji.

Večeras, čim je umesto "Zvezda Granda" puštena nova epizoda emisija TLZP, kontaktirali smo i PR-a "Prve" televizije i PR-a "Grand" produkcije. PR "Granda" nam je rekao da ne znaju šta se dešava i da to pitamo ljude sa "Prve". PR "Prve" televizije se nije oglasio.

Na kraju, neki gledaoci su mogli da na "Prvoj da gledaju od 21 čas emisiju "Tvoje lice zvuči poznato"...

Printskrin: TV Prva

... a drugi novu emisiju "Zvezde Granda".

Printskrin: Telegraf

O čemu se radi, niko ne zna.

(Telegraf.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba Stanojka

    8. oktobar 2017 | 00:44

    Odlicna je ovo stvar. Sad imam razlog da raskinem ugovor sa mts-om jer nisu emitovali program nacionalne televizije odnosno cenzurisali su isti! To je grubo krsenje ugovora.

  • Slavko

    7. oktobar 2017 | 22:51

    Nadam se da će te objaviti moj komentar. Poručujem mts-u da ću ih sa 10 advokata tužim taman prodao sve što imam! Ko su oni da upravljaju šta ću ja gledati, a šta neću?! Zar ja plaćam 4000 mesečno da bih gledao Tvoje lice zvuči poznato umesto Zvezde Granda.

  • Sramota

    7. oktobar 2017 | 22:34

    Ovo sto se desava je sramota,da u istoj zemlji u zavisnosti od operatera imamo razlicite emisije. Crna Srbijo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA