≫ 

Mirka Vasiljević otkrila da li bi se ikada skinula GOLA u filmu, a objašnjenje koje je dala će vas oduševiti

Glumom se bavi od 13. godine, a zbog dece danas drugačije bira uloge

  • 6
Foto: A. Nalbantjan

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić žive u skladnoj vezi, uživaju u mirnom i porodičnom životu sa troje dece, a kako je krenulo vrlo je moguće da neće ostati na tom broju, nego da će se isti ubrzo uvećati. Pored porodičnih obaveza,  glumica stiže i da radi, od skoro malo strožije bira uloge, a otkriva i na koje scene ne bih pristala, upravo iz razloga što želi da bude korektna prema svojoj deci koja uskoro kreću u prvi razred i ne želi da razmišlja kako bi na te scene reagovalo njihovo okruženje.

Mirka Vasiljević zaplakala kada je zagrlila suprugu Ljubiše Samardžića (FOTO)

MAMA OBJASNILA! Mirka Vasiljević u bikiniju zapalila internet (FOTO)

Pitali smo Vujadina KOLIKO dece planira da napravi Mirki, kada ona čuje njegov odgovor - zavrteće joj se u glavi! (VIDEO)

- Mene je vaspitanje, ali i skromno životno iskustvo naučilo da ne treba biti izričit, kategoričan. Uvek kada sam rekla: "Ne, ja ovo neću" ili "Ne, ja ovo nisam", život me demantuje. Od 13. godine se bavim glumom, nekada sam u manjoj, nekada u većoj meri prisutna na TV-u, ali sam već tada dobila savete da uloge koje prihvatim su one koje želim da igram. Karijeru gradim na kvalitetu, a ne na kvantitetu - kaže Mirka.

Foto: Instagram/savicvujadin

- Sve zavisi od moje životne zrelosti, trenutka i kako sebe tu vidim tako i prihvatim ulogu. Danas na raznim mestima imamo prilike da vidimo obnažena tela, kako u normalnom životu, tako i u medijima, na TV-u, pa ljudi više nagu ženu u filmu ne doživljavaju na umetnički način kao pre - dodala je glumica.

Kako kaže, iz razloga što je majka troje dece, ne želi da učini bilo šta što bi joj oni nekada zamerili, ili zbog čega bi ih okruženje dovelo u neprijatnu situaciju.

- S druge strane, imam u glavi i dalje to da sam ja majka troje dece i da sve što uradim u svojoj karijeri želim da bude korektno za moju porodicu, jer su oni neko ko mi uvek ostaje, pa i kada se ne budem bavila ovim poslom. Smatram da uloga gde treba da se obnažim ne bi bila dobra za moju decu koja uskoro kreću u prvi razred, a svi znamo kako bi njihovo okruženje reagovalo - otkrila je Mirka.

Pogledajte i intervju sa Vujadinom Savićem za Telegraf.rs, u kojem je otkrio koliko dece zaista planira da ima sa Mirkom:

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Standard.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dinoo

    9. oktobar 2017 | 13:18

    Svaka čast,zaista lepo razmišljanje jedne mlade majke kojih je na žalost sve redje..Nekad žena beše biser kojeg skoljka dobro pazi a sad posta trosna roba kojeg svaka noga gazi

  • Dinoo

    9. oktobar 2017 | 15:00

    I koje su to tebi velike zvezde zaludjena glavo!?velike zvezde su majke koje imaju decu,porodicu i koje ih upute na pravi put i očevi koji se brinu i štite svoju porodicu dok su živi!!E to su Velike zvezde

  • Dinoo

    9. oktobar 2017 | 14:55

    @nosi ti tetki nije isto kad se neke gluposti rade i urade u tinejdzerskom dobu a nije isto kad čovek osnuje porodicu i oseti lepšu stranu života da iste gluposti i dalje pravi i radi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA