Nastavljeno snimanje "Zvezda Granda"! Karleuša i Marija na brutalan način prokomentarisale skandal oko neemitovanja emisija, pomenule pare i prelazak na "Pink"! (FOTO) (VIDEO)

Uprkos drami zbog neemitovanja emisija, danas je u Košutnjaku ipak nastavljeno snimanje "Zvezda Granda"

  • 14

Snimanje novi emisija "Zvezde Granda" nastavljeno je danas u studiju "Granda" u Košutnjaku, a svi su sa nestrpljenjem čekali šta će reći Jelena Karleuša i Marija Šerifović!

POGLEDAJTE "ZVEZDE GRANDA": Ovo je cela emisija koju veći deo Srbije i regiona u subotu nije mogao da vidi! (VIDEO)

Na konstataciju da se priča da će se od subote "Zvezde Granda" biti emitovane na "Pinku", Karleuša je ovako uzvratila:

- Što se toga tiče, ja se sa Željkom nisam svađala... Šta kažete, hvali me svuda, da, da, posebno na televiziji gde sam zabranjena četiri godine. Obično kad neko izgovori moje ime ide "bip". Ne bih baš rekla da je baš tako. Ja sam uvek imala lični problem sa vlasnicima medija, jer oni nikada nisu gledali kakvu gledanost ili tiraže ja donosim, neko neki svoj animozitet. Pa sad ako se Željkova žena druži sa nekom pevačicom, ja nisam podobna. Interesantno je su svi skočili na mene jer sam tražila nekakvu novčanu nadoknadu. Ljudi, da se razumemo, dve godina sam radila "Zvezde Granda" iz čiste ljubavi bez nadoknade, i moj jedini razlog je bio da zgazimo "Pinkove zvezde" i to smo i uradili. Ne možete imati imati Ronalda u ekipi, i da on tri godine u najbogatijem klubu igra gratis!

Foto: Telegraf

Na pitanje gde je gledamo u subotu, Jelena je odgovorila:

- To ne mogu da komentarišem... Gledajte kako pravim gledanost.

Predstavnike medija je zanimalo i koju cifru je Jelena dobila i da li su ispunjeni njeni uslovi (pominjala se suma od 100.000 do 400.000 evra, prim. aut).

- Ne bih bila ovde da se nismo nekako dogovorili...

Pogledajte šta je sve rekla Jelena Karleuša:

Posle Karleuše je pristigla i bolesna Marija Šerifović, koja takođe nije imala dlake na jeziku.

Foto: Telegraf

- "Grand" produkcija i sve što mi ovde radimo je jedna profesionalna stvar, i sva vaša pitanja koje imaju veze sa ovim celokupnim cirkusom, treba da postavljate emiteru. Imam jako dobru saradnju sa "Prvom", ali sve što se dešava mi se ne dopada. Ona najavljivanja emisija, pa se to pusti na praistorijske sisteme, gurneš žicu pa gledaš program... Nadam se da će se do subote rešiti. Drago mi je ako neće postojati problem oko Jeleninog prelaska na "Pink". "Zvezde Granda" mogu bez svakog ali je veliko pitanje da li svaka televizija može bez "Zvezda Granda" - poručila je Marija koja je na isto pitanje koje smo postavili Karleuši: "Gde ćemo vas gledati u subotu?", odgovorila:

- Nemam pojma!

Pogledajte izjavu Marije Šerifović:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    11. oktobar 2017 | 06:36

    Ti samozvana divo, nisi pozeljna na Pinku zbog tvog jezika i uvreda koje si uputila Zeljku M. A ne zbog neke pevacice... a znamo i na koga mislis! Za svaki tvoj neuspeh tebi je neko kriv! To je tvoje jedino oruzje kriviti svakoga za sve!!!

  • zorka

    10. oktobar 2017 | 23:34

    karleusa carica

  • Sale

    10. oktobar 2017 | 23:55

    JK Bog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA