Karleušu je nazvala ZVEZDETINOM, Jelena joj je uzvratila sa PEVAČINOM... Mira Škorić sada ima još neverovatniju poruku za JK, koja će i nju ostaviti bez teksta! (VIDEO)

Mira Škorić već je nahvalila Jelenu Karleušu, a ono što je sada rekla za svoju koleginicu još je veće iznenađenje

  • 27

Iako je i ranije dobijala pozive za učešće u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", Mira Škorić je od ove sezone učesnik istog i pored svih dosadašnjih obaveza priznaje da nekako uspeva da usklađuje i novonastale.

Mira Škorić prvi put posle više godina progovorila o Karleuši, ono što je rekla Jelenu će zapanjiti!

Mira je u intervjuu za naš portal otkrila da se odlično provodi na snimanjima, jer radi ono što voli i što joj se dopada, a napomenula je i da je ekipa više nego sjajna.

- Volim transformacije, volim šou, volim ovaj TLZP, jer je sve drugo dosadilo i nema više smisla. Svi su sjajni, sve je sjajno!

Printskrin: Telegraf

Koju imitaciju priželjkuješ?

- Ako ne bude Zorica Brunclik, ja mogu samo da poludim. To mi je želja. Sve ostalo je izazov.

- Obožavam Gagu Mićalović, ona se devojka toliko trudi, toliki je profesionalac. Ona je moj favorit - dodala je Mira.

Printskrin: Telegraf

A onda smo se osvrnuli na temu o njenoj koleginici Jeleni Karleuši.

Jelena Karleuša ti se zahvalila što si je nazvala "zvezdetinom" i rekla da si ti "pevačina"...

- Pa dobro, ona jeste zvezdetina i treba da ide na ovaj Evrosong. Treba da ide neko ko će ostaviti pečat, ona može da bude pečat i jednostavno da se plasira kao Marija Šerifović. Ona može da pobedi i oduva sve! Jednostavno, ona je kraljica i treba da iznese to za Evroviziju. Ja ne vidim ni jednog, ni drugog, ni trećeg, ni četvrtog ko bi mogao da predstavlja Srbiju. Ljudi, pustite Jelenu Karleušu da ide na Evrosong - zaključila je Mira Škorić.

Printskrin: Telegraf

Podsećanja radi, ovo je bila izjava Mire Škorić u Exkluzivu:

- Karleuša? Naravno da je volim. Ona je zvezdetina... Zvezdetina! Najveća zvezdetina na Balkanu! 

Foto: A. Nalbantjan

Šta nam je još Mira Škorić rekla u intervjuu pogledajte na snimku:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    15. oktobar 2017 | 19:54

    Srbija se svetu deklarise o sebi i na Evroviziji,pa spram toga bi onaj ko Karleusu posalje na tu manifestaciju mogao da zaglavi dozivotnu robiju kao drzavni neprijatelj,jer ono sto je Karleusa,veci deo Srbije to nije,i to je za njih sramota,pa spram toga je lazno prikazivanje mentaliteta jedne drzave neprijateljski cin!!!

  • DARKO 100%

    15. oktobar 2017 | 19:54

    Nebo nema samo dve zvezde nego bezbroj neizbrojanih koje svetlucaju u mraku kao te dve,odabir neka bude sistem lota stavite ih u kuglu kao svemir i slucajnim odabirom izaberite zvezdu vodilju na evrosongTO JE POSTENO!

  • Mire

    15. oktobar 2017 | 20:12

    Karleusa na euro songu pa to bi bio nej veci blam Srbije , Marija Serifovic zna da peva i ona je jedan od naj noljih ako ne i najbolji vokal u evropi , gde cete bre ljudi sa karleusom na euro songu zar vama nije jasno da se na tom takmicenju peva tamo se nomoras skidati da budes nag na sceni da bi pobedio TAMO SE PEVA a karleusa to definitivno NEZNA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA