Džidža dobila bizaran poklon od Bosanca: Za rođendan ide na još jednu operaciju!

Aleksandra Stojković Džidža već je zakazala operaciju u jednoj privatnoj klinici u Beogradu

  • 14

Aleksandra Stojković Džidža potpuno je promenila svoj fizički izgled kada se radi o njenom licu, međutim, shvatila je da je ipak preterala u "pumpanju" usana, pa će za 31. rođendan dobiti neobičan poklon od oca, Dragana Stojkovića Bosanca.

HAOS U GRANDU: Bosanac rekao da je Marija Šerifović retardirana, a ovako mu je ona uzvratila! (VIDEO)

Džidža nije zadovoljna današnjim izgledom svojih usana, a budući da 28. oktobra proslavlja rođendan, Bosanac koji je inače veliki protivnik silikona, rešio je da počasti ćerku tako što će joj vratiti stari izgled.

Foto: Telegraf

- Istina je. Uskoro vadim 50 odsto silikona iz usana. Meni je oblik kao oblik generalno lepo urađen, ali je prepunjen materijalom. Ja sam se navukla. To je ono kao kad ideš u solarijum i svaki put si sebi beo, tako sam i ja mislila da nikad nisu dovoljno pune usne - priznala je Džidža i dodala kako joj je tata samo rekao: "Evo ti pare i sredi to".

Foto: Telegraf

Bosanac nije štedeo, pa će za operaciju Džidžinih usana biti angažovan najbolji hirurg.

Džidža je već zakazala operaciju za 24. oktobar, tako da će se do rođendana potpuno oporaviti.

Foto: Telegraf

- Shvatila sam da ću morati da povećam zube zbog ovih usana da bih imala normalan osmeh. Zato sam rešila da odem na operaciju. Kljukaću se antibioticima, nadam se da neće biti strašno. Jedino će ta dva-tri dana nakon operacije biti problem, neću moći da jedem skoro ništa, ali ću makar da smršam - rekla je Džidža za "Blic puls".

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA