Nekad smo bile jedno, a Ceca me nije pozvala ni kad mi je majka umrla: Mira Škorić prvi put otkrila u kakvim je odnosima sa Ražnatovićevom

- Puknu brakovi posle 40 godina, a ne jedno prijateljstvo. Ne postoji šansa da se ja prva javim - izjavila je Mira Škorić

  • 6

Pevačice Mira Škorić i Ceca Ražnatović su dugo bile najbolje prijateljice, ali njih dve već dve godine nisu u kontaktu, a Škorićeva je sada prvi put javno otkrila u kakvim je odnosima sa Cecom.

ŠOU! Mira Škorić imitirala Cecu, kad je skinula manekena svi su popadali od smeha! (VIDEO)

Mira, kojoj je u februaru umrla majka Milka, kaže da ju je najviše iznenadilo što je Ceca nije pozvala da joj izjavi saučešće.

- Tačno je da mi Ceca nije izjavila saučešće. Nije me pozvala, niti mi je poslala poruku. Pored kraljice svih vremena Zorice Brunclik, prvi put ću da otkrijem da je Jelena Karleuša u tim teškim trenucima bila uz mena i možda mi pre svih izjavila saučešće. Eto, Ceca to nije učinila. Svako ima svoje razloge, ali je istina da me nije pozvala - izjavila je Mira koja je dodala da nema nameru da se prva javi Ražnatovićevoj.

Foto: ATA images

- Puknu brakovi posle 40 godina, a ne jedno prijateljstvo. Ne postoji šansa da se ja prva javim. Za razliku od ostalih, imam svoj stav o svemu tome i zašto bih morala da budem nešto što nisam. To što je između nas više nije ni bitno. Ja sa njom nisam u svađi, jednostavno ne komuniciramo, ne družimo se - objasnila je Škorićeva.

Foto: Vladimir Milovanović

- Nas dve ne mislimo isto, jednostavno nismo isto. Znam da smo nekad bile kao jedno, ali, eto, ne treba plakati, sve je to život. Znam da je to interesantno, međutim ne treba praviti od komarca magarca. Ceca je veliki umetnik, zvezda, i tu nema govora. U prošlosti sam uvek imala lepo mišljenje o njoj, ali moram da naglasim da je Jelena Karleuša mnogo dobar čovek, i to je pokazala - zaključila je Mira Škorić.

Pogledajte šta je Mira Škorić rekla o Karleuši:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    25. oktobar 2017 | 12:21

    Ne shvatam!Kako to,ti imas svoj stav koji je valjda vazio i godinama unazad kada ste se medjusobno pljuvale Karleusa i ti a sad si ti odjednom shvatila da je on dobar covek jer ti izjavila saucesce?!Ti kao COVEK OD PRINCIPA I RECI,trebalo je da se zahvalis i onda barem da je ne komentaris vise negativno ali da ZADRZIS SVOJE MISLJENJE JER TI IMAS SVOJ STAV!Jadan ti tvoj stav...

  • Jana

    25. oktobar 2017 | 11:39

    Pa upravo si se javila prva-indirektno. Prozivas i imas petlju da pricas javno o Ceci od kada te JK podrzava.

  • GP

    25. oktobar 2017 | 12:07

    Ma pricajte i kmomentarisite sta hocete, ali jedina megazvezda na ovim prostorima je bila, ostala, jos uvek je i za sve vekove DRAGANA MIRKOVIC.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA