Kada vidite u čemu se Vesna Dedić pojavila na Sajmu knjiga, biće vam jasno što su svi gledali u samo jednom pravcu! (FOTO)

Voditeljka i spisateljica na Sajmu knjiga osim svojim knjigama pažnju je privukla i seksi izdanjem

  • 3

Foto: Telegraf

Vesna Dedić i ove godine ima štand na Sajmu knjiga u Beogradu, na kojem se tokom celog dana druži sa poštovaocima njenog lika i dela.

Naša ekipa Vesnu je zatekla u lepom raspoloženju i nasmejanu, uprkos ogromnoj gužvi i vrućini u hali, a dok su joj muškarci prilazili kako bi ćaskali i slikali se sa njom, za oko nam je zapao seksi stajling domaće voditeljke i autorke.

Foto: ATA Images

Naime, Vesna je na sebi imala belu, tanku i skroz providnu košulju, ispod koje su se jasno videle njene prirodne grudi.

Foto: ATA Images

Iako je jasno koliko žene vole da čitaju Vesnina dela, ovaj put je bilo neizvesno to da li je njen štand posetilo više dama ili muškaraca kojima se Dedićeva baš dopada.

Foto: ATA Images

A kako i ne bi?

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.

    27. oktobar 2017 | 11:42

    Glup komentar....čuj..zbog providne bluze..svašta..žena obrazovana,uspešna...na pragu pedesetog rođendana te joj zaista nije potrebna ovakva-antireklama.

  • Donja Murtulica

    27. oktobar 2017 | 14:22

    Ruku na srce ova me žena ama baš ni sa čim ne privlači. Ukusi su različiti ali ona je meni antipatična. Ali naravno, želim joj svaku sreću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA