≫ 

Koliko je Anabela moralisala, a šta je doživela... Tamara Đurić popljuvala Lunu i Slobu, pa žestoko potkačila Anabelu!

- Luna je mlada, ali mladost nije opravdanje za takve stvari - kaže Tamara

  • 11
Foto: Telegraf, A. Nalbantjan, Printskrin: TV Pink

Kao neko ko  je na Farmu ušao zauzet, a izašao sa drugim dečkom, Tamara Đurić vrlo razume situaciju u kojoj se nalazi Slobodan Radanović, s tim što postoji, kako kaže, velika razlika - ona nije bila u braku.

- Razumem Slobu zato što sam sama bila u takvoj situaciji, s jednom razlikom, ja nisam bila u braku. Međutim, i moja veza bila na klimavim nogama pre mog ulaska u rijaliti, ali biću iskrena - prevara u rijalitiju i javno poniženje svog partnera u kakvom god da su odnosu, nije ljudski. Nosi ozbiljan teret, biće mu teško kad izađe u to sam sigurna. Ne bih želela da se nađem u ulozi prevarene, verujem da je toj ženi veoma teško. Ako ne zbog ljubavi makar zbog sujete javno prevarene zene... - kaže Tamara.

Foto: A. Nalbantjan

Pošto je na istoj Farmi bila upravo sa Anabelom Atijas, Tamara kaže da je pevačica veoma moralisala u pomenutom rijalitiju, a da je sada doživela sve što je pričala da nije u redu.

- Bila sam sa Anabelom na ''Farmi''. Ne želim da se naslađujem i da govorim koliko je moralisala, a šta je doživela. Ja sam imala malu nesuglasicu sa njom, ali to ne znači da je mrzim niti da imam bilo šta protiv njene ćerke. Luna je mlada, ali mladost nije opravdanje za takve stvari - objašnjava Đurićeva.

Foto: Telegraf

- Neću nikome da stajem na muku. Porodica je za mene svetinja, kako moja, tako i porodice drugih ljudi u kakvim god da sam odnosima sa njima lično. Ali, ne mogu da ne dodam - Bukvama brakovi očigledno nisu svetinja, a iver ne pada daleko od klade - potkačila je Tamara Anabelu.

Pogledajte i itervju sa Anabelom o Luni i Slobi:

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko

    29. oktobar 2017 | 18:11

    Bravoooo!!!100% si u pravu!!

  • Antiglobalistkinja

    29. oktobar 2017 | 18:15

    Ahaha nasmejah se "moralisanju" doticne koja je svog tadasnjeg momka pretvorila u sinonim za rogonje i sprdnju!Koja licemernost,pa ovaj odron od zene najmanje treba o nekom da prica obzirom da je onog bese "Makaronu" i sebe obrukala za sva vremena.Tip zene "ubodes i odes" al sa "gumicom" jer ...zastita na prvom mestu.

  • Marijam

    29. oktobar 2017 | 23:06

    Bravo tamara 👍👍👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA