Zna li tvoj oženjeni dečko da si rođaki ukrala dečka? Luna Đogani zanemela zbog ovog pitanja, a onda PRIZNALA sve i ispričala celu priču!

Luna Đogani je bila zatečena ovim pitanjem, jer to znaju samo dve-tri osobe u njenom životu

  • 7

Posle Slobodana Radanovića, i Lunu Đogani je sačekalo škakljivo pitanje koje se odnosilo na njenu vezu sa (još uvek) oženjenim muškarcem.

Slobu pitali kako je moguće da 2 godine nije spavao sa Kijom, a da je HLADAN kad ga Luna spopada, on se naljutio i ISPALIO kratak odgovor!

- Da li tvoj oženjeni dečko zna da si rođaki Editi ukrala dečka? - glasilo je pitanje za Lunu koja se prvo pogubila, a onda i šokirala što je ta informacija dospela u javnost.

- Pa, ne zna. Za to znaju dve, tri osobe... - promrmljala je zbunjeno.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Je l' moram da odgovorim sa da ili ne, ili mogu da objasnim?

- Edita je moja rođaka... Ona je bila sa tim dečkom, raskinuli su. Ja nisam znala da je to bio njen dečko - rekla je Luna.

Printskrin: Telegraf

Podsetimo, Luna Đogani i Edita Aradinović rođake su po liniji Gagija Đoganija, a već dve godine ne pričaju zbog toga što je Luna članici grupe "Ministarke" preotela dečka. Edita je tada u telefonu tadašnjeg dečka navodno našla SMS prepisku sa Lunom, a nije ni znala da se poznaju, i tada su zaratile.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo polako

    30. oktobar 2017 | 01:15

    Saznao je Sloba da je Luna gadjala Andjela secerom iako je bio sa devojkom, pa sad za decka njene rodjake pa ce saznati za decka njene najbolje prijateljice pa tako redom. Mama Draginji sve cestitke na novoj snajki 😂

  • Dragana

    30. oktobar 2017 | 03:05

    Toliko dobroj luni kako je ona naivna nista nezna

  • Dzoni

    30. oktobar 2017 | 00:30

    Ma nije znala😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA