≫ 

Beban podržao mamu u "Nikad nije kasno", a onda je otkrio zašto je prestao da se bavi glumom iako su ga SVI obožavali! (VIDEO)

Ljiljana Marković imala je sjajan nastup u popularnom muzičkom takmičenju, a bodrio ju je sin Vukašin Marković, koga znamo kao Bebana iz serije "Porodično blago"

  • 2

U takmičenju "Nikad nije kasno" mogli smo da vidimo nastup Ljiljane Marković (52), inače nekadašnje članice grupe "Đerdan". Pre nego što je počela da peva, ona je otkrila da se nije ostvarila kao pevačica budući da se udala kao mlada i da je dobila dvoje dece.

Upravo, njena deca su je i podržala u ovom takmičenju. Verovali ili ne, Ljiljanin sin je Vukašin Marković, frontmen grupe "Irie FM", a ovog momka možda i najbolje pamtimo po ulozi Bebana u seriji "Porodično blago".

Vukašin je u emisiji objasnio zašto nije nastavio da se bavi glumom.

- Shvatio sam da gluma nije bila moj životni poziv. Nisam se pronašao u glumi, ali je to bila jedna divna avantura. Imao sam sreću da svoje detinjstvo provedem sa doajenima glumačke scene, kao što su Dragan Nikolić, Bata Živojinović, Danilo Lazović - rekao je Vukašin Marković.

Njegova mama Ljiljana je u popularnom takmičenju otpevala pesmu "Nad izvorom se vrba nadvila", oduševila i prošla u narednju rundu. Ljiljanin nastup pohvalio je i sin Vukašin i samo prokemtarisao - fenomenalno.

Njeno predstavljen i nastup možete da vidite kada premotate na 57:44 minutu snimka:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA