≫ 

Danas si ljakse ako se ne drogiraš! Boban Rajović oštro o porocima i tome koliko su zastupljeni na estradi (VIDEO)

- Ja sam za to da se proba sve, ali treba imati meru - iskren je Boban

  • 4

Foto: Telegraf

Boban Rajović sinoć je, u sredu 1. novembra, dobrim raspoloženjem uveličao promociju energetskog pića KOKS u beogradskom klubu The Bank, a zbog specifičnog naziva poznatog nemačkog pića odlučili smo da sa Bobanom proćaskamo o onome što je do sada bila prva asocijacija kada se izgovori ta reč.

Rajović je vrlo iskreno popričao na temu poroka, iako iste nikada u životu nije probao.

- Znaš kako, što se koksa tiče onog što nije energetsko piće moram ti reći da je to postalo nažalost toliki IN da je to postalo baš degutantno. Bukvalno, ako nisi deo toga ti si "ljakse". To je sve što bih rekao o tome. Ja nisam deo toga, a sa druge strane opet svako ima pravo na svoj imidž i na svoj život, i da upravlja sa njim kako on misli.

Foto: Telegraf

Na pitanje da li je on u nekom momentu bio deo toga, kaže:

- Ja sam za to da se proba sve, ali imati meru. Opet kažem, ako je neko izložen tome, to smo mi, javne ličnosti. Posebno ako putuješ svaki dan, ako si popularan, dođeš u diskoteku gde se to nudi na kraju krajeva i lepe cure oko tebe, bez obzira jesam li ja oženjen ili ne. To je neosporno, da ima lepih devojaka oko mene. Treba imati svoj karakter i stav. Ja mislim da bez obzira što nam je tempo toliko brz, da može bez toga. Ja sam prošli vikend radio, bio je Halloween, ja sam u hotelskoj sobi sedeo toliko od stresa, napetosti i svega toga što se dešava trenutno kod mene u životu i na privatnom i na poslovnom planu bio napet, moram priznati i suzu pustio. Toliko me neka minus faza stegla. Za 45 minuta sam izašao na bini i razvalio, svi su mislili da sam na koksu, a nisam bio - iskreno nam je rekao Boban.

KIJINA VELIKA ISPOVEST: Ovo je istina o seksu sa Slobom, novom dečku, pretnjama Luni i Anabeli, i novcu koji joj muž duguje! (VIDEO)

Pogledajte kompletan intervju:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • F

    2. novembar 2017 | 22:52

    Nije Istina Da si Seljak Ako Se nedrogiras jednostavno izadjes iz Tog drustva i Problem je Rijesen.Ja zivim u Cirihu I Svaki Dan sam u Svakoraznom Drustvu i nikada nisam Htjeo Uzeti Nikakvu Drogu .

  • Kurotresina

    2. novembar 2017 | 17:42

    Bravo Bobane brate

  • Bogdan

    2. novembar 2017 | 19:07

    Ti nisi deo toga, a dobar si koliko? Sto solis i usmeno hfalis, jel ti bese neki pevac, ili d...r

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA