≫ 

SREĆNA SAM ŠTO SAM ŽIVA... Ninova ćerka se oglasila posle nesreće, evo kako je umalo izgubila glavu (FOTO)

Sandra Rešić dobro se oseća nakon nesreće, i ne krije da je srećna što se nikome osim nje nije ništa dogodilo

  • 12

Foto: Telegraf

Kako smo ekskluzivno objavili Ninova ćerka Sandra Rešić sinoć je imala udes, kada je na nju naleteo automobil koji se kreteo velikom brzinom.

Da bi izbegla udarac Sandra je svesno okrenula volan i udarila u bankinu, nakon čega je hitno prevezena u bolnicu, gde joj je ukazana pomoć. Na svu sreću, Sandra je prošla sa lakšim povredama, a sada se oglasila prvi put posle nesreće.

Ninova ćerka umalo poginula! Sandra Rešić imala udes, automobil potpuno uništen! (FOTO)

Kako kaže, sve se dogodilo u sekundi, usled prebrze vožnje nepoznatog muškarca.

- Ja sam vozila prema Požarevcu, išla sam da snimim emisiju. Devojka ispred mene je vozila sporo baš... Ja pogledam u levo, pogledam u oba retrovizora i vidim nema baš nikog, ni iza mene ni sa leve strane. Rekoh, da obiđem ja polako, i ja maltene samo što sam skrenula u levo on se pojavio iza mene, u sekundi je bio iza mene! On je najverovatnije vozio preko 170-180 km/h, jer je samo tako mogao da me stigne toliko brzo... - priča Sandra za Telegraf.

Foto: Telegraf

- Ja još nisam ni stigla da uđem u levu traku, on je već bio tu. Brzo sam se vratila u svoju traku, međutim ona devojka ispred mene počne da koči, počnem da kočim i ja, ali ona koči sa 70, a ja kočim sa 100,  jer sam krenula da pretičem i da ubrzavam da ne bih udarila u nju. Ugruvala sam rame i udarila sam glavom. Neurohirurg mi je napipao čvorugu i još kaže: "Imate nagnječenje glave". Ja kažem: "Šta, bre, imam?"... - kaže Sandra još uvek pod stresom.

- Ja sam srećna što se sve ovako završilo, što sam izvukla živu glavu... Taj što je vozio nastavio je, ja mislim da nije ni video šta se desilo. Volim brzo da vozim i baš muški vozim, ali ne u zoni škole gde je propisano da se vozi 30. Pod jedan, apelujem na vezivanje pojasa, a pod dva - gde ćeš sa 180 km/h? Šta kome dokazuješ? - poručila je Rešićeva.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koja

    14. novembar 2017 | 12:51

    Ako ga nije videla u početku preticanja onda je taj vozio nadvzvučnom brzinom. Nije - nego...

  • Mare

    14. novembar 2017 | 12:55

    Nikad neces biti Sandra, uvek ces biti Ninova cerka

  • Tina

    14. novembar 2017 | 16:15

    Kakva nebuloza...Prvo se pogleda u retrovizore pa u levo da ti se ne bi uvukao neko u “mrtav ugao”, a ne obrnuto ti prvo gledala levo pa u retrovizor.Pritom kazes da je ova ispred tebe vozila bas sporo, a posle kazes ona kocila sa 70... Pa ne bih bas rekla da je 70 bas sporo, pogotovo kako si rekla da je to zona skole, naseljeno mesto a ti jos krenula da pretices sa 100/h i kritikujes ovog iza tebe kako to boze jurca kao ne bi tako vozila, a ti nista bolja nisi...Losa ti prica skroz...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA