≫ 

Merili su joj grudi u emisiji uživo, ubedljivo vodi, a evo šta dečko Goge Sekulić misli o njenim...veličinama! (VIDEO)

Uvek u svom fazonu Goga je sa osmehom pričala o dečku Urošu i o tome šta on kaže na veličinu njenih grudi

  • 2
Foto: ATA Images

U poslednje vreme Goga Sekulić više boravi van Srbije nego u njoj, a tokom boravka u Beogradu zarad promovisanja duetske pesme sa Miletom Kitićem pod nazivom "Kriza" kaže da joj je najviše nedostajao dečko Uroš Domanović.

Kako nam je rekla, imala je opasnu krizu za njim, a nas je zanimalo šta joj je on rekao na to što će najverovatnije u takmičenju u veličini grudi koje Ognjen Amidžić organizuje u svojoj emisiji.

Međutim, usledio je kratak i jasan odgovor koji bi malo koja žena dala.

To su njemu sve gluposti... - rekla je Goga.

- Iskreno, mi nemamo naše kanale. Kad odemo kod sestre ona to ima... On to ne gleda, ali čita portale - kaže Goga koja će verovatno odneti pobedu u takmičenju.

- Rekao mi je Ognjen: "Izgleda da će ti biti urađena statua..." (smeh) Čekamo još koja će se dama pojaviti, ali za sada sam ja! (smeh) Ali, ja sam još rekla da će biti još veće ako skinem jaknu! (smeh) Ja sam ih skupila! (smeh) - počela je Goga.

Foto: A. Nalbantjan

S obzirom na to da je pred početak razgovora sve vreme dirala šiške, nismo mogli a da se ne našalimo sa njom pitanjem zašto ih seče, kada ih sve vreme čačka.

- E, znaš da se uvek iznerviram! (smeh) Kao, napravim neku promenu jer mi je žao da pravim velike i krupne promene. Ja bih to želela, ali prirodna mi je boja kose što bi sve žene poželele... Tako da, malo puštam šiške, pa skraćujem šiške, i tako u krug - objasnila je Goga.

S obzirom na to da je čudno što se u 40. godini ne farba, zanimalo nas je ima li sede i kako ih prekriva.

- Bogu hvala ja ne. To je genetika. Ja i moja sestra nemamo nijednu sedu dlaku. Ja zaista vodim računa o kosi, o koži, o noktima... Svake nedelje idem na pedikir, šta god da izađe novo ja probam! - pohvalila se Goga.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA