≫ 

O OVOM TLZP NASTUPU SVI PRIČAJU: Pagonis posle imitacije Končite Vurst zbacio haljinu i ostao u majici sa likom Nikole Tesle (VIDEO)

- Ja sam imao i moralnu dilemu da li da ovo uradim, jer sam ceo život se trudio da budem pozitivan primer za našu omladinu i našu decu - rekao je poznati bokser

  • 8

Nenad Pagonis je u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" imitirao Končita Vurst i izveo pesmu "Rise Like a Phoenix". Nakon što je otpevao ovaj evrovizijski hit zbacio je sa sebe periku i haljinu i ostao u majici sa likom Nikole Tesle,  poručivši da su to vrednosti kojima treba da učimo našu decu.

- Meni se ovo dopalo, ali moram nešto da te pitam. Ja se ne sećam da je Končita odbacila haljinu na kraju. Nisi bio dosledan u imitaciji, to sam morala da primetim, ali jako lepo pevaš, za jednog boksera fantastično pevaš i glumiš - rekla je članica žirija Katarina Radivojević.

- Malo je reći da ti se ova pesma nije dopala (smeh). Nije ti ovo uopšte bilo niti u tvom fazonu, jednostavno ti je telo odbacivalo ovo... Bilo je nastupa koji su mnogo bili bolji, prosto mu nije odgovaralo i to se videlo, otpor se video - nadovezao se Andrija Milošević.

Printskrin: TV Prva

Nenad Pagonis imao je svoj stav.

- Ja sam imao i moralnu dilemu da li da ovo uradim, jer sam ceo život se trudio da budem pozitivan primer za našu omladinu i našu decu. Ovo je šou humanitarnog karaktera, i zato sam to uradio, zato što sam profesionalac. Ali, ovo treba da budu uzori (pokazujući na lik Nikole Tesle na majici).

- Potpuno razumem da ti nije bilo prijatno i to se videlo. Mi moramo da razumemo tu neku potrebu za senzacijom koju donosi 21. vek, za autentičnošću ili pošto poto različitošću u odnosu na druge. Meni lično nije bliska ta estetika. Ti si ovo uradio onako sportski i sa moje ljudske tačke mogu da te razumem, i podržim. Ali na kraju krajeva tu smo gde jesmo, bližimo se kraju. Svi ste sve bolji i bolji, radimo za jednu divnu stvar, za decu, i hvala ti što učestvuješ! - rekla je Aleksandra Radović.

Pogledajte nastup Nenada Pagonisa:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јован

    20. novembar 2017 | 10:31

    Подршка за брата Ненада тако се то ради!

  • dragana

    20. novembar 2017 | 07:50

    Ziri je sinoc bio malo... posebno Katarina, a Nenad se nije najsrecnije snasao u odgovorima, ali sva podrska za njega! Ne tice me se nicije sex opredeljenje i smatram da svako moze i treba da izrazi svoj stav dokle god u njemu ne postoji nasilje.

  • Сварог

    20. novembar 2017 | 14:30

    Браво Ненаде! Заборавила је омладина ко је Тесла,али зато врло добро знају ко је Кончита! Само што си сада навукао гнев веома моћног лобија и њихових "кул" и "савремених" пријатеља!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA