Novi spot Luisa Fonsija i Demi Lovato pred koncert u Beogradu (VIDEO)

Izašao je dugo očekivani singl i spot za "Echame La Culpa" ("Okrivi mene"), duet sa multi-platinastom, svetskom superzvezdom Demi Lovato, koja peva na španskom

  • 1

Nakon godine istorijskog uspeha, vladavine na najznačajnijim svetskim top listama, čak 11 uzastopnih meseci, i obaranja rekorda u prodaji, strimovanju i prikazima na YouTube-u, Luis Fonsi je spreman za "još jedan krug".

Izašao je dugo očekivani singl i spot za "Echame La Culpa" ("Okrivi mene"), duet sa multi-platinastom, svetskom superzvezdom Demi Lovato, koja peva na španskom.

Fonsi, koji je pesmu sa Demi snimao u Njujorku, o saradnji je rekao:

- Snimanje sa Demi je bilo divno iskustvo, i ono što me najviše oduševilo je bila njena želja da peva na španskom, i to kakav je perfekcionista po pitanju izgovora reči pesme. Muzički gledano, ona je savršena, njen glas mi je učinio produkciju pesme najlakšom koju sam ikad uradio u svojoj karijeri.

- Moj prvi utisak o Fonsiju je bio da, ne samo da je izuzetno zahvalan i sladak, ali i vrlo strpljiv sa mojim španskim, što je zaista osvežavajuće, jer sam bila zabrinuta da neće ispasti dobro - rekla je Lovato.

- Ali ispalo je ok i ja sam mu zaista zahvalna što je bio sa mnom i pružao  mi podršku". Naravno, on je izuzetno talentovan i drago mi je što sam imala priliku da radim s njim dodala je ona.

"Echame La Culpa" je snimljen prošlog meseca u Bruklinu, a režirao ga je Carlos Perez, čoveka iza "Despacita", najgledanijeg videa u istoriji YouTube-a, sa preko 4 milijarde pregleda. Fonsi će novu pesmu promovisati na svojoj uspešnoj "Love + Dance” svestskoj turneji, na koncertima u okviru koje će 24. novembra nastupiti u Štark Areni.

Ulaznice za ovaj plesno-muzički spektakl su u prodaji na svim prodajnim mestima CS Eventima, na blagajnama Arene i Bilet Centra Beograda, i online na www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MS

    20. novembar 2017 | 16:41

    Interesantno, ali tesko da ce ostvariti stoti deo uspeha koji je ostvario Despacito.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA