Bora Čorba drugi koncert posvetio ženi, pa joj pred punim "Sava centrom" uputio HIT poruku (FOTO)

Bora Đorđević i ostali članovi legendarne rok grupe svoje hitove izveli su u akustičnoj varijanti, a u koncertu pod sloganom "Čorba se čuje i bez struje" uživali su, između ostalih, i gradonačelnik Siniša Mali i članovi Ju grupe

  • 3
Foto: ATA Images

Nakon što je održala spektakularni koncert u ljubljanskoj areni "Stožice" pred deset hiljada fanova, Riblja čorba ponovo je nastupila u prepunom Sava centru.

Bora Đorđević i ostali članovi legendarne rok grupe svoje hitove izveli su u akustičnoj varijanti, a u koncertu pod sloganom "Čorba se čuje i bez struje" uživali su, između ostalih, i gradonačelnik Siniša Mali i članovi Ju grupe.

- Večeras je sa nama Siniša Mali, koji ne propušta naše nastupe, a što se tiče žena, bilo ih je mnogo, ali samo jedna je prava, tu je na tetovaži, mada me je večeras iznervirala – rekao je Bora šaljivo aludirajući na svoju suprugu, a potom je zapevao "Jedino moje", dok su čast da otvore koncert imali finalisti takmičenja "Volim Čorbu", koji su u horu otpevali "Pogledaj dom svoj, anđele".

Foto: ATA Images

Na kraju, Riblja čorba zakazala je publici i treće druženje 27. novembra na istom mestu.

(Telegraf.rs/ PR)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    21. novembar 2017 | 14:15

    Sve cestitke Bori Corbi , samo napred ! Tvoji obozavaoci ! Koncert je kao i uvek super !

  • Hmmm

    21. novembar 2017 | 16:00

    Lepa žena nema šta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA