Tražila je da joj napravim dete! Bivši muž Goce Tržan otkrio istinu o Miljaninoj trudnoći i sve detalje o noći kad su imali seks

Miljana Kulić je navodno devet dana trudna sa Ivanom Marinkovićem

  • 12

Vest da je Miljana Kulić zatrudnela sa Ivanom Marinkovićem, odnosno da im se "omaklo", kako je ona rekla, zapravo navodno ima drugu poleđinu.

Razbudili sve ukućane: Miljana Kulić i bivši muž Goce Tržan imali žestok seks! (VIDEO)

- Trenutno se nalazim u blagom šoku. Najviše mi je žao reakacije mojih roditelja, jer mi je otac skoro operisan. Ne mogu da pustim suzu, ne želim da se drugi slade njima. Svesna sam da sam izigrana, imala sam posla sa čovekom koji je većinu vremena pijan... - objasnila je prvo Miljana, a onda je nastao šou.

Printskrin: TV Happy

S druge strane, Miljanina drugarica Sneža Jovičić otkrila je kako je Miljana želela da ostane trudna i ispričala najintimnije detalje od te noći.

- Miljana mi se poverila da je Ivan sv*šio u nju tri puta i da joj kasni ciklus. Rekla sam joj da su male verovatnoće za to. Međutim, ja znam pozadinu priču, ona je to želela - rekla je Miljanina rijaliti drugarica.

Printskrin: TV Happy

I Ivan Marinković je bio pri tvrdnji da je Miljana planirala da ostane trudna, i rekao šta se tačno dogodilo.

- Znao sam da su Miljani plodni dani, ona mi je tražila da joj napravim dete. Pristao sam. To je prava istina - izjavio je Marinković i otkrio da je Miljana trudna devet dana.

Printskrin: TV Happy

- Nisam mogao da verujem sopstvenim ušima. Rekla je Ani da ju je Ivan te večeri "napunio" - rekao je jedan od učesnika "Parova".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alfa

    27. novembar 2017 | 15:06

    Kakvo izrazavanje da bog sacuva

  • Xnxx

    27. novembar 2017 | 19:13

    Au, šta će mama i tata sad da joj kažu, a Ivan kad izadje mora kod Miljaninog tate na jedan boks meč sa njim 😁😁

  • Papa Štrumf

    27. novembar 2017 | 12:17

    Predstava za javnost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA