Osmeh od 8.000 evra: Goca Božinovska se pohvalila novim zubima (FOTO)

- Sada izgledam mnogo bolje, lik mi se promenio i izgledam znatno mlađe - izjavila je Goca Božinovska

  • 20
Goca Božinovska, DM Sat Nova godina, Pozarevac

Foto: A. Nalbantjan

Godinama je Goca Božinovska bila nezadovoljna pšto su joj zubi žuti, i sada je konačno odlučila da to promeni - stavila je navlake, i njen novi osmeh ju je, kako se priča, koštao 8.000 evra.

Zbog vatrene Monike (27) je muškarcima skočio pritisak, a kada je seks-bomba iz Gradačca pustila glaščinu, svi su povikali: TI SI POBEDNICA! (VIDEO)

Nakon skupog zahvata, Goca sada ima savršen osmeh i njenim mukama je došao kraj.

- Dugo je razmišljala kako da osveži svoj osmeh. Nekoliko puta je išla na izbeljivanje, međutim, zubi bi nakon određenog vremena ponovo postajali žuti i to joj je stvaralo veliki problem. Od prijateljice je saznala da u Novom Sadu postoji super zubarka i ubrzo je krenula kod nje bez razmišljanja. Goca je otkrila da želi da na svakom zubu ima novu navlaku, a taj luksuz ju je koštao oko 8.000 evra. Goca nije žalila para jer joj je objašnjeno da je reč o najnovijoj metodi, te da će nakon toga imati savršen osmeh, ali da niko neće primetiti da se radi o navlakama. I zaista je bilo tako. Kada je sve bilo gotovo, Goca je imala savršen osmeh, a zubi su delovali skroz prirodno. Ona je čak objavila i nekoliko fotografija na društvenim mrežama, ali niko nije primetio da je ugradila nove zube - kaže izvor "Kurira".

Foto: A. Nalbantjan

Goca navodi da je prezadovoljna kako je sve proteklo i oduševljena je izgledom svojih zuba.

- Nije mi se dopadala boja prirodnih zuba i to me mnogo nerviralo, pa sam rešila da sve promenim. Sada izgledam mnogo bolje, lik mi se promenio i izgledam znatno mlađe. Išla sam kod najmanje petnaest zubara, ali niko nije uspeo da uradi ono što je zubarka uradila za mene, stvarno je za svaku pohvalu. Izgledam, bre, potpuno drugačije - izjavila je Božinovska i dodala da niko još nije provalio da ima navlake.

 

A post shared by Goca Bozinovska (@gocabozinovska) on

 

- Obično ljudi odmah primete kada nešto uradiš, pa makar to bili i zubi. Međutim, još niko nije primetio da imam nove zube. Zaista sam srećna i sada konačno mogu lepo da se nasmejem i da ne razmišljam o tome što su mi zubi žuti - zaključila je Goca.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA