Nakon lažne vesti o smrti Olivera Dragojevića, oglasio se njegov prijatelj i otkrio zbog čega je pevač u bolnici

Oliver Dragojević pre nekoliko dana je proslavio 70. rođendan, a lažna informacija o njegovoj smrti odjeknula je regionom

  • 7
Oliver Dragojević Foto: ATA images

Lažna informacija o smrti Olivera Dragojevića proširila se u subotu uveče brzinom munje po regionu, posle čega su ubrzo reagovali iz menadžmenta čuvenog pevača i naveli kako je sa Oliverom sve u redu.

Oliver Dragojević zbog lošeg zdravstenog stanja otkazao sve koncerte

Oliver se već nekoliko meseci hrabro bori sa rakom pluća i odmah je krenuo sa hemoterapijom koju dobro podnosi, međutim, nuspojave su bile neizbežne. Kako prenose domaći portali, pevač je zbog temperature završio u bolnici, ali nema razloga za veću zabrinutost.

- Prošao je četvrti ciklus hemoterapije, pa je došlo do određenih nuspojava koje su uobičajene. No, svakim danom je sve bolje. Vreme provodi sa porodicom, šeta i posećuju ga prijatelji. Doktori će proceniti hoće li za Božić biti kod kuće - rekao je Oliverov saradnik i prijatelj Nenad Drobnjak za 24sata.hr".

Foto: ATA Images

Oliver je nedavno po savetu lekara morao da otkaže rasprodate koncerte u splitskoj "Spaladium areni", što mu je veoma teško palo. Ipak, i on sam, a i svi oko njega, veruju da će uspeti da pobedi ovu opaku bolest.

- Nadamo se da ćemo koncerte odraditi kad Oliveru bude bolje. Oliver je optimističan, kao i svi ljudi oko njega. Svesni smo da dijagnoza nije bezazlena, no u puno slučajeva pacijenti su se oporavili. Svi verujemo u pozitivan ishod i nove koncerte na proleće - rekao je Drobnjak.

Oliver Dragojević je 7. decembra proslavio sedamdeseti rođendan. 

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koprivica

    10. decembar 2017 | 21:26

    Srboćetnici se ponadali! Mi Srbi i četnici nismo. Nismo ga ni slušali niti smo tužni niti radosni.

  • Miroslav

    10. decembar 2017 | 22:32

    Zabole me za njega isto kao i da ne postoji

  • Miljana

    12. decembar 2017 | 16:01

    Pismo moje mladosti,izdrzi,I pobedi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA