Bojim se, on ima već 32 godine... Šaban Šaulić iskreno o sinu Mihajlu, evo zašto je kivan na njega! (VIDEO)

U iskrenom razgovoru za Telegraf Šaban priča o svom sinu i otkriva šta mu najviše zamera

  • 14

Jedan od naših najpoznatijih pevača Šaban Šaulić pored uspešne i bogate karijere koju je godinama gradio, ali i pored brojnih skandala i afera, uspeo je da očuva i održi porodicu.

Šaban ima troje dece, a u iskrenom razgovoru za Telegraf otkrio je i da mu je jako velika želja da oženi svog sina Mihajla i da končano dobiju još jednu prinovu u familiji, pa da onda to obeleže ogromnim slavljem.

Marš tamo, retardiran si! Luna žestoko izvređala Slobu, a RAZLOG će vas ostaviti u čudu! (VIDEO)

- Mihajlo već ima 32 godine jedva čekam da se i on oženi, da i tu dobijemo prinovu. Da se još više zabavimo i da još više slavimo. Međutim on kaže: "Teško je ćale danas naći pravu". On je odličan momak, nego znam onu staru parolu, "Probirač nađe otirač". Bojim se da to ne bude kod njega, ali dobro, pametan je on, neće valjda da se zezne. Pa sad, kako mu Bog da... Ja se u njegov odabir neću mešati, kao što se niko nije mešao ni u moj odabir, neću ni ja u njegov.  On je jedna dobrica, itelektualac sto posto i vrlo je bistar, pametan, druželjubiv, ima društvo i dobru ekipu dobrih momaka i prijatelja, ali nešto to ne ide sa tim zaljubljivanjem... Tu sam kivan na njega. Aman, nisi više ni dete, 32 godine, ti si već čovek srednjih godina! - objasnio je Šaban i citirao sebe kako se obraća sinu.

Foto: Marko Jovanović

Pevač kaže da se Mihajlo retko pojavljuje na njegovim snimanjima i da uvek nađe neki izgovor da to izbegne. Što se tiče pevačica, izgleda da Šabanov sin i nije preterano zainteresovan za njih.

- Nije on bio ni u jednoj šemi što se tiče mojih mlađih koleginica. On čak nije ni dolazio na moja snimanja za "Grand" i "Pink", posebno za ove emisije gde je bilo žiriranje. Nikad se nije pojavio niti je imao želju da kaže: "Znaš, tata, tu se uvek nešto dešava, pa da vidim". Nikad. Uvek ima neki izgovor, ode sa nekim svojim društvom, možda nije zainteresovan za pevačice...  - rekao je on.

Šaban kaže da ako njegova ćerka Ilda poželi da joj on bude autor svih njenih pesama na novom albumu, vrlo rado će to prihvatiti i sa zadovoljstvom će raditi na tom projektu.

Foto: Marko Jovanović

- Odabere ona poneku pesmu koja je već po malo pala u zaborav. Ona ima uvid u sve moje pesme, pa kad joj se nešto svidi može da uzme. Ali dobro, pisao sam ja njoj i nove pesme. Tako da, ona ima već snimljene moje pesme. Ali, Bože zdravlja, ako izrazi želju da ja budem autor celog tog projekta, to je za mene naređenje - sa osmehom nam je rekao Šaulić.

Pogledajte kompletan razgovor:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA