≫ 

Limuzina, duga kosa, dole čipka, a grudi sevaju: Ana Nikolić prvi put u javnosti posle porođaja i razvoda od Raste! (FOTO)

Pop zvezda sa osmehom je stigla na druženje sa medijima u hotel u centru Beograda

  • 17
Foto: Telegraf

Ana Nikolić prvi put se od porođaja i razvoda od Stefana Đurića Raste pojavila u javnosti!

Pop zvezda je na druženje sa novinarima, organizovano u beogradskom hotelu "Metropol" u kojem je najavila novogodišnji nastup 31. decembra, stigla u "bentlijevom" oldtajmeru.

Sva u crnom, sa nadograđenom kosom i malo drugačijom bojom, na visokim potpeticama i vidno mršavija Ana je raspoložena i nasmejana, što ne treba da čudi s obzirom na to da nije mogla da dočeka povratak u javnost i na scenu.

Već po samom izlasku iz limuzine Ana je privukla pažnju dubokim dekolteom, umalo pokazavši više nego što treba.

Foto: Telegraf

Kada je izašla, bilo je više nego primetno da se prilično stesala, i da su redovni treninzi i te kako urodili plodom.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Ana će 31. decembra zapevati i u pomenutom hotelu, i u klubu "Kasina", pošto će se ona i Jelena Rozga u jednom trenutku zameniti, odnosno rotirati.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

S obzirom na to da će tog 31. decembra Ana posle duže pauze ponovo stati na scenu, nije ni čudo što osmeh sa lica nije skidala.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    13. decembar 2017 | 15:10

    Ista Stoja

  • Sonja

    13. decembar 2017 | 17:28

    Jako je ruzno komentarisati da neko izgleda”ruzno” pogotovo posle trudnoce. Kakav god da je njen prrivatni zivot nju ne treba osudjivati niti je nazivati “pogrdnim imenima”. Niko od nas nije savrsen pa nije ni ona.

  • iskra

    13. decembar 2017 | 18:15

    Sram da te bude ,zena je retko debela zato sto je briga ,vec iz hormonskih ili zdravstvenih razloga a posebno ona kojoj od vzuelnog izgleda dosta zavisi egzistencija.Nije ona Esma Redzepova pa bas je briga ,citav svet joj se divio...Hvala bogu da ima dete a figura ako se sredi vrh ako ne nije bitno ona je slatka I vrcava Ana..Koja ume da peva...za informaciju imam pedset osam kg ali nisam Ana..Grozni ste!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA