≫ 

Ceca blista na proslavi slave Sveti Nikola: Na pitanje da li očekuje dolazak nove snajke ili novog zeta dala je najjači odgovor ikada! (FOTO) (VIDEO)

Folk zvezda bila je dobro raspoložena i odgovarala je na brojna novinarska pitanje

  • 4

Ceca Ražnatović u svom domu slavi slavu Sveti Nikola. Folk zvezda se lepo doterala za ovaj praznik, a kao što se očekivalo,  izašla pred predstavnike sedme sile, među kojima je bila i ekipa Telegrafa, s kojima je porazgovarala.

Roditeljima rekli da idu u Mek, a došli da čekaju Cecu: Najmlađi se okupili da pevačici čestitaju Svetog Nikolu, ona ih uvela u kuću (FOTO)

Folk zvezda rekla je na početku da očekuje jedno lepo veče.

- Veselo. Ovo je tradicija u našoj kući i svi se radujemo tom datumu. Podmladak pristiže, da dočekuje goste. Očekujemo jedno lepo, veselo veče - rekla je Ceca.

Foto: Telegraf

Da li će njena ćerka Anastasija zapevati na slavi.

- Ne znam ništa unapred. Videćemo. Sve u skladu sa raspoloženjem. Nadam se, što da ne - rekla je folk zvezda

Na pitanje ko je bolji domaćica, tj. domaćin, Anastasija ili Veljko, Ceca je odgovorila sledeće:

- Ih, sada. Koje dete više volite? Još uvek sam ja glavna domaćica, ja mojom sestrom, naravno. Zaista se svake godine potrudi ono što ja ne stignem da završi. Naravno, tu je i pomoć mame - navela je pevačica.

Foto: Telegraf

Na pitanje da li očekuje dolazak nove snajke, ili možda novog zeta, Ceca je dala odgovor kojim je nasmejala sve pristune

- Ma ne očekujem, bre, ništa. Očekujem svoje goste, manite me snajke i zetova. Deca su mi se tek ispilila, vi ih ženite i udajete od 15. godine. Ja nisam raspoložena da budem ni tašta ni svekrva. To ne znači da sam zla žena. Kada dođe vreme, biće sve to super - rekla je Ceca.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA