Jako želim da ti ljubim stopala... Devojke muvaju Anabelinog muža, pogledajte kakve poruke mu šalju! (FOTO)

Na društvenim mrežama pojavile su se poruke upućene Anabelinom suprugu Andreju Atijasu

  • 35

Anabela Atijas od samog starta podržava vezu svoje ćerke Lune Đogani sa oženjenim Slobodanom Radanovićem, a njihov odnos u "Zadruzi" mesecima unazad izaziva ogromnu pažnju. 

Zna se kakvim devojkama prilaze oženjeni muškarci! Sinanova ćerka isprozivala Anabelu i nazvala je lošom majkom!

Anabela je nekoliko puta gostovala u studiju televizije Pink i javno isticala kako njena ćerka ima 21 godinu i kako je zaljubljena, te joj praštala sve što su joj gledaoci zamerali, budući da je uplovila u vezu sa Slobom koji je još uvek u zakonitom braku sa Kristinom Kijom Kockar.

Printskrin: TV Pink

Fanovi "Zadruge" podeljeni su po tom pitanju. Dok jedni podržavaju Luninu i Slobinu vezu na sve moguće načine putem društvenih mreža, drugi su zgroženi njihovom situacijom, odnosno Luninim i Anabelinim stavovima, pa to pokazuju na razne načine.

Na društvenim mrežama pojavile su se tako poruke slične sadržine, a u kojima su fanovi došli na ideju da se obrate Anabelinom suprugu Andreju Atijasu...

Foto ATA Images

Evo i šta piše u porukama koje se sve više šeruju po Instagramu i Fejsbuku:

Printskrin: Instagram
Printskrin: Facebook

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ziks

    23. decembar 2017 | 00:14

    Bez obzira na sve,razumem i zaljubljenost i mladost.....Ali ipak ovako javno da se eksponiraju strasno! A jos strasnije sto se celi dan pred vencanom suprugom ljubi sa Lunom! Bar daj malo postovanja ipak ti je kija bila partnerka 5g

  • M.K.

    23. decembar 2017 | 00:48

    Hahahaha ....

  • Ziks

    23. decembar 2017 | 00:08

    Naravno da treba da podrzi cerku.ali takodje da bude realna i da joj javno kaze da to nije lepo al sta je tu je. A ne da se dici sa tim ponasanjem i opravda sto ima 21g. To nije maloletnica vec devojka zrela i dovoljno bistra da malo razmislja mozgom,pogotovo na tv.ipak se sve snima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA