Ma, kakva Slađa! Žika Šarenica sa Đoletom Đoganijem đuskao uz hitove '90-ih! (FOTO)

Živorad Nikolić pokazao je da je u odličnoj formi sa punih 67 godina

  • 2
Foto: Vladimir Milovanović

U susret Novoj godini i velikom jubileju - 60 godina postojanja Radio-televizije Srbije, ova televizija za novogodišnje praznike spremila je more iznenađenja za gledaoce.

Novogodišnji program danima se snimao u studiju RTS-a, a možda i najoriginalnija ideja bila je ta da se okupe zvezde devedesetih, u originalnom sastavu.

Mi smo slobodni, a vi sa RTS-a... Sanja Marinković zbog Olje Kovačević usred emisije žestoko spustila Žiku Šarenicu! (VIDEO)

Naša ekipa prisustvovala je snimanju, i zaista smo se vratili u godine kojih se Živorad Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, možda i najbolje seća. Koliko voditelju nedostaje ovo vreme govori i činjenica da je na snimanju đuskao bez prestanka, a pravi hit je bio kada je "zađuskao" sa Đoletom Đoganijem uz dobro prepoznatljive hitove grupe Đogani fantastiko.

Foto: Vladimir Milovanović
Foto: Vladimir Milovanović

Evo šta nam je duhoviti Žika rekao na snimanju:

Inače, Đole je na snimanje došao sa Slađom Delibašić, pošto su njih dvoje činili sastav poznate dens grupe '90-ih.

Ono što je bilo zanimljivo jeste to što je Đole pred svima hvalio bivšu ženu,govoreći da je i dalje baš dobra riba.

Foto: Vladimir Milovanović
Foto: Vladimir Milovanović

Foto: Vladimir Milovanović
Foto: Vladimir Milovanović

Inače, RTS će 31. decembra pustiti šestočasovni program. Zajedno sa svojim gledaocima prošetaće kroz 6 dekada predstavljenih u 6 studija, i prisetiće se svih koji su za 60 godina gradili i stvarali Radio-televiziju Srbije.

U svakom studiju muzikom, kostimima i skečevima evociraće se uspomene na jednu epohu - šezdesete, sedamdesete, osamdesete i devedesete godine prošlog veka, kao i na prvih 17 godina XXI veka.

Uz najpopularnije pevače i glumce, gledaoce će zabavljati i RTS lica, sadašnja i nekadašnja. Originalni izvođači podsetiće nas na nekada najvoljenije i najslušanije pesme, a uživaćemo i u muzici iz serija Kamiondžije, Bolji život, Vruć vetar, Balkan ekspres, dečijih serijala Kocka kocka kockica, Muzički tobogan, Poletarac, Kolariću paniću... Kroz zanimljive skečeve, posvećene uglavnom emisijama koje smo u proteklih 60 godina gledali na RTS-u, videćemo i šta se sve može uraditi uz pomoć malo televizijske “magije”...

U ponoć će gledaocima sreću poželeti Novak Đoković.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA