ODLUČENO I KADA: Udaje se voditeljka "Beogradske hronike"

Voditeljka Slađana Tomašević reći će sudbonosno "da" svom izabraniku Saši

  • 19

Slađana Tomašević, voditeljka emisije "Beogradska hronika" na RTS-u, udaće se za svog dečka Sašu. Kako je otkrila, sudbonosno "da" izgovoriće svom izabranike 2018. godine.

- Malo sam taj čin prolongirala, ali udaću se vrlo brzo, i to u 2018. godini. Saša i ja smo hteli da se venčamo i ove godine, ali nismo uskladili svoje profesionalne obaveze, tako da je sledeća godina realna za sudbonosno “da”. Ali i jedno i drugo smatramo da taj papir ništa neće promeniti u našim životima, osim kod mene, dodato prezime - rekla je Slađana.

Foto: Instagram/sladjana.tomasevic

Voditeljka, za koju kažu da ima najbolje noge na RTS-u, rekla je da joj prija kada dobije komliment.

- Prija kada bilo ko kaže da ste lepi i da imate nešto lepo na sebi. Ja sam na snimanju ovogodišnjeg novogodišnjeg programa izabrala da obučem potpuno zatvorenu i dugačku haljinu. Rešila sam da se gledaocima pokažem u drugačijem svetlu. Ali ako pojedinci tvrde da imam najlepše noge, to je divno. Srećna sam što sam vlasnica najboljih nogu na RTS-u - navela je ona.

Printskrin: RTS

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA