≫ 

Dara čula da će njena drugarica Seka PRE NJE imati koncert u Areni, a zbog reakcije svi misle da se ozbiljno naljutila! (VIDEO)

Dara Bubamara bila je zatečena informacijom da Seka Aleksić pravi koncert u Areni pre nje

  • 6

Dara Bubamara vredno radi na novim projektima kojima će obradovati publiku u sledećoj godini, a onaj najveći svakako je koncert u beogradskoj "Štark Areni" zakazan za 21. april. 

Dara za sina pravi rođendansku žurku od 20.000 evra, a poseban poklon stiže od Ronalda?

Poznato je da Dara uživa u svom poslu i da publika ludi za njom gde god se pojavi, a evo šta i ona kaže na sve to.

- Ja ovo sve radim zbog sebe, zato što volim. Publika to oseti i to je to - rekla je Dara, koja je takođe istakla i da nema tremu pred koncert, već da je potpuno opuštena, iako će prvi put nastupiti u ovom prostoru.

- Znam da će biti pun koncert, u svakom slučaju će to biti, ono, od početka Darine karijere pa do sad - izjavila je Dara.

Foto: Telegraf

Međutim, pomalo je bila razočarana informacijom da će njena koleginica Seka Aleksić sledeće godine takođe u Areni održati koncert, i to pre nje.

- To ne znam. Stvarno ne znam... Prvi put čujem to... Ne znam za tu informaciju, stvarno nisam čula, evo sad sam zatečena - rekla je Dara.

Foto: ATA Images

Njenu reakciju pogledajte na snimku od 3:30:

Podsetimo, Dara i Seka su krajem oktobra zajedno gostovale u emisiji "Amidži šou" i više nego sjajno zabavile i publiku i ostale, budući da je poznato da su godinama u odličnim odnosima. Da li se u međuvremenu nešto promenilo pa je Dara ovako reagovala ili je ipak nešto drugo u pitanju, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA