≫ 

OVO NIKAD NIJE VIĐENO U ZVEZDICAMA: Mali Ljuba (5) raspametio pesmom "Jutro", svi u studiju se i smejali i plakali! (VIDEO)

Talentovani mali Beograđanin ponovo je briljirao na sceni "Pinovih zvezdica"

  • 17

Na samom kraju večerašnjih "Pinkovih zvezdica" najmlađi takmičar Ljuba Stanković (5) otpevao je "Jutro" Jelene Tomašević i dobio svih pet glasova žirija.

TI SI ČUDO KOJE ČEKAMO! Leonora raspametila žiri hitom Adel, pevala i na bis u Pinkovim zvezdicama! (VIDEO)

Maleni Ljuba se sa maksimalnih pet glasova plasirao u naredni krug takmičenja, a na kraju je oduševio Marijanu Mićić, za koju je imao posebno iznenađenje - poklonio joj je crveno plišano srce.

Printskrin: TV Pink

- Mi prvo moramo da se izvinimo što smo se smejali, smejali smo se od radosti pošto ti vrlo simpatično izgovaraš neka slova. To nam je toliko bilo simpatično i beskrajno lepo. Ti si, Ljubo, pevao kao svemirac! - rekla je Goca Tržan.

- Neverovatno, mi još nismo imali ovako malo dete, a ovako tačno pevanje, pun glas, precizno. Bravo, Ljubo, ti si bio savršen. Ti si stvarno čudo od deteta - rekla je Jelena Tomašević.

Printskrin: TV Pink

- Obično u stanju šoka čovek naprasno počne da se smeje. To je njegovo preslatko u njegovom izgovoru. U šoku sam da neko tako mali peva tako veliko. Ne mogu da povežem njegov izgled, da neko tako mali peva tako, u šoku sam. Bravo - rekao je Sergej Ćetković.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte kako je Ljuba briljirao na sceni:

Kako je Ljuba oduševio sve i u prethodnoj emisiji "Pinkovih zvezdica" pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo da se zna

    30. decembar 2017 | 09:16

    Najezila sam se!Ovo se ne uci,ovo se rodi.

  • Zvoncica

    30. decembar 2017 | 09:34

    Srce malo ❤

  • Čarolija

    31. decembar 2017 | 11:40

    ne zna jos ni da govori a savrseno peva. I zapamtio ceo tekst. Polovina pevaca na javnoj sceni ne prevaju ni priblizno dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA