≫ 

Saša Popović sa ženom došao na Karleušin nastup, a onda ga je ona surovo isprozivala pred KRCATIM klubom! (VIDEO)

Kao što je i obećao, Saša je sa Suzanom reprizu Nove godine proslavio uz Jelenin spektakl u Beogradu

  • 28

Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović reprizu dočeka 2018. godine proslavili su uz hitove Jelene Karleuše koja je u centru Beograda napravila pravi spektakl!

Saša i Suzana u klub su stigli sat vremena pre nego što je Jelena počela da peva i sa nekoliko prijatelja smestili su se u separe.

Nakon prve dve pesme Jelena je publici poželela dobro veče i srećnu 2018. godinu, a onda je pozdravila svoju porodicu koja je došla da je podrži, kao i Sašu Popovića.

- Drago mi je što ste došli u ovolikom broju. Znate šta, neću puno da pričam, posle ćemo to, srceparajuće poruke i tako dalje. Pozdrav svima. Znam da mi je suprug tu, članovi porodice... Čula sam da je stigao jedan jako bitan čovek u mojoj karijeri. On se zove Saša Popović, negde sedi...  Sale, ćao! - počela je Jelena.

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Nakon što je ugledala gde Saša sedi, Jelena mu se direktno obratila i prozvala ga pred krcatim klubom!

- Ćao, ćao! E, super... Gledaj sad, Sale, šta ti imaš za "dž" u Zvezdama Granda! Pazi... Ni dinara čoveku ne uzimam, a verujte, zlata vredim! Sad ćemo to i da pokažemo - rekla je Jelena u svom stilu dok je okupljena publika, smejući se Karleušinim rečima, pokušavala da "uhvati" Popovićevu reakciju.

Evo kako je to izgledalo:

Prvi intervju Jelene Karleuše u 2018. godini pogledajte OVDE!

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    3. januar 2018 | 17:56

    Pa ona jedino ovakvim ponasanjem moze da ostane u zizi interesovanja,ne ume da peva a pevacica je,skolu nikakvu nije zavrsila,ne bavi se humanitarnim radom znaci jedino glupostima moze da bude u centru paznje !!!!

  • Nikola!

    3. januar 2018 | 13:33

    Svašta

  • jessika

    3. januar 2018 | 16:10

    Jelena sve se zna....da ti nije bilo tog Sase da budes u Zvezdama Granda propala bi,ispao je Covek pomogao ti da nepadnes u zaborav doveo te kao clanicu zirija naravno besplatno posto se tu promovises!!!Zato cuti nije narod glup.....a kako si samo javno pljuvala Grand,Sasu Brenu i sad .....sta da pisem kad se sve zna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA