≫ 

Ovakav nokaut još nije viđen u Parovima: Požgaj provocirao Mladena, Vuletić ga iz zaleta pesnicom udario u glavu! (VIDEO)

Mladen je izgubio živce i svom snagom je udario Požgaja

  • 49

Sukob između Aleksandra Požgaja i Mladena Vuletića u "Parovima" se završio tako što je Mladen nokautirao političara.

Svi je znaju po eksplicitnim snimcima... Bezobrazna plavuša je nova učesnica Parova, ukućani odlepili kad su je videli! (VIDEO)

Požgaj je na sve načine pokušavao da isprovocira Vuletića, i bez prestanka je ponavljao.

- 'Ajde frajeru, 'ajde pukni me, pi**o jedna! Jesi li kriminalac il' nisi, pukni jednom Požgaja... Pa pukni me pi**o. Preti bejbol palicama, preti pi**o jedna - vikao je Požgaj, a Mladen je u jednom trenutku izgubio kontrolu i zaleteo se na Aleksandra i nokautirao ga.

Mladen udara Požgaja:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna

    12. januar 2018 | 13:12

    Neka vam citavu situaciju objasni Nikolina majka, " gospodja" Marina od koja je sve ovo zamesila!!!

  • Mirjana

    12. januar 2018 | 11:52

    Tokom cele emisije, ovako nešto se moglo očekivati. Andjela Lakičević, "voditeljka" je vodila celu emisiju u ovom toku. Požgaj joj se šeta ispred gostiju, Gastoz se šeta,Vesna imitira Dalililin pad, a Andjela sve aminuje. Ne podržavam nasilje, ali Mladen jedini nije dozvolio strašne uvrede od Požgaja. Andjela i Požgaj su krivci za sve incidente.

  • MACA

    12. januar 2018 | 19:18

    Provociranje je dozvoljeno. Nasilje ne. Svi svakoga provociraju, dozvoljeno je da se lazr, izmislja , ali ako nemas zivce da trpis provociranje, izlazi napolje. Kakav god da je Pozgaj, nije zasluzio udarac. U Crnu goru, pa mlati tamo koga stignes. Diskvalifikacija momentalna. kakva izolacija??? Strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA