Odoh da postanem mama! Trudna Mia Borisavljević se oprostila od fanova (VIDEO) (FOTO)

- Mogu da se zahvalim Bogu i genetici što trudnoća protiče bez ikakvih teškoća - rekla je Mia za Telegraf

  • 2
Mia Borisavljević Foto: ATA Images

Pevačica Mia Borisavljević koja je u sedmom mesecu trudnoće, sinoć je pevala u jednom beogradskom klubu i kako kaže ovo je bio njen poslednji nastup pre odlaska na porodiljsko odsustvo.

Ima 33 godine, troje dece i prava je BOMBA: Vrela Ana se na bini se pojavila bez gaćica, svi odlepili zbog seksi mame iz Lazarevca! (VIDEO)

- Mislis sam da je mnogo teže, ali nekako sve prirodno, ali sve prihvatiš kao nešto normalno. Ovo je moj poslednji nastup, ja sam već na kraju sedmog meseca... Mogu da se zahvalim Bogu i genetici što trudnoća protiče bez ikakvih teškoća - izjavila je Mia za Telegraf i dodala:

Foto: ATA Images

- Nisam se odlučila za ime, nisam imala vremena.

Pogledajte šta je sve Mia ispričala za Telegraf:

A Borisavljevićeva je potom na svom Instagram profilu objavila emotivnu poruku kojom se oprostila od fanova:

- Dragi moji verni i dobri drugari, sinoć je bio moj poslednji nastup u ovoj sezoni. Ta sezona je započeta od moje 17.godine i ovo će biti prva veća pauza posle toliko godina, ali pauza kojoj se najviše radujem! Odoh da postanem mama - poručila je Mia i nastavila:

Foto: ATA Images

- Hvala vam za neizmernu podršku koju mi pružate od mog prvog albuma 2008. godine, dakle već punih 10 godina vi ste uz mene! Kao što sam vam do sada uzvraćala brojnim hitovima, obećavam to i za ubuduće! Spremam vam svašta novo i lepo i vraćam se još kompletnija u svakom smislu! Ljubi vas i voli buduća Mama Mia.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    14. januar 2018 | 17:01

    Srecno ti bilo lepotice kad ti je Bog dao , lepo je sto si mu se zahvalila. Od srca ti zelim srecan porodjaj i svako dobro

  • Kordic Zeljka

    14. januar 2018 | 21:54

    Bravo za Miu zdrava normalna i vedra zena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA