≫ 

Budala Tramp je bio u pravu, treba svi da se teramo u... Jelena Karleuša oštrom porukom zapalila Tviter! (FOTO)

Nekoliko minuta nakon vesti o ubistvu Olivera Ivanovića, Jelena se oglasila na svom Tviter profilu porukom za koju mnogi smatraju da se odnosi upravo na ovaj tragični događaj

  • 48
Foto: Telegraf

Jelena Karleuša redovna je na društvenim mrežama putem kojih redovno iskazuje svoje stavove, oglašava se na različite teme i obično piše ono što bi malo ko rekao i svom komšiji, a kamoli celokupnoj javnosti.

Danas, Karleuša se putem Tvitera oglasila jakom porukom koja se odnosi na narod na Balkanu, a na samom početku poruke Donalda Trampa nazvala je budalom, ali mu je i odala priznanje rekavši da je za jednu stvar u pravu.

Vaspitač iz Srpskog Miletića je stidljivo izašao na scenu i POKIDAO, Karleuša vikala: Dečko, top si, tebe smo čekali! (VIDEO)

- Kad malo bolje razmislim, ona budala Tramp je lepo rekao! Mi svi na Balkanu smo s*anje države! Mali, mizerni, bedni, zli, zavadjeni oko mrvica hleba i zemlje, bratoubice bez ponosa i časti! Treba svi zajedno da se teramo u pi*ku materinu! - napisala je Karleuša.

Printskrin: Twitter/@karleusastar

Ova poruka na njenom Tviter profilu osvanula je malo nakon što se pojavila tragična vest o ubistvu Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici, pa su mnogi pomislili da se njene reči odnose upravo na tu situaciju.

Pogledajte Jelenin intervju za Telegraf, prvi u 2018. godini:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    16. januar 2018 | 16:04

    Boze kako je pametna. Pa kako ja dosada nisam znala za nju. To necu sebi nikada oprostiti. Kakve pametne misli i ideje, i recnik. A tek obrazovanje. A ja o tome nisam znala. Sram me bilo.

  • Mariija

    16. januar 2018 | 15:21

    Tako govore hrabri, i onaj ko razume, shvatiće!

  • Dragan

    16. januar 2018 | 15:21

    Pa idi u Tursku pa živi tamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA