Rada Manojlović prvi put u karijeri drastično promenila boju kose, kada se pojavila na snimanju niko je nije prepoznao! (FOTO)

Najzgodnija na domaćoj estradi nema nijednu plastičnu operaciju, ali je na sebi konačno napravila promenu. I to kakvu!

  • 32
Foto: Marko Jovanović

Od kada se pojavila na estradi pa do danas Rada Manojlović nije krila koliko je opsednuta svojom kosom, a konstantno "čačkanje" i zamahivanje kosom ne može da vam ne upadne u oči.

Zaista, za razliku od mnogih pevačica koje na glavu stavljaju nadogradnje i ostala "čuda" koja vrlo često izgledaju i te kako neuredno, Radina kosa je prirodna, a i boja joj je tokom čitave decenije imala upravo takvu nijansu.

Čim je izašla iz džipa pokazala je guzu, a kad se Rada Manojlović skinula i zamešala sve se videlo! (FOTO)

Međutim, kada se Rada pojavila na snimanju emisije "Zvezde Granda, specijal" veći broj okupljenih u prvom trenutku nije je ni prepoznalo, sve dok nije nabacila dobro poznati osmeh i skinula kaput.

Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Iako je promena baš drastična, nije jedina koju je Rada napravila.

Ona se pojavila u belom kompletu u kojem je po prvim put u prcvi plan stavila voje grudi koje su, iako male i prirodne, delovale daleko veće nego inače.

Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Imala sam i ja 21 godinu, ali nisam bila bez mozga! Brutalne izjave Rade Manojlović o Luni, a od Anabele sada očekuje samo 1 stvar! (VIDEO)

Međutim, ako postoje oni koji žale za Radinom bojom kose, naglasićemo da neće dugo biti narandžasta. Radi se promena boje osladila otkako se za potrebe snimanja spota za novu pesmu "Život na mesecu" ofarbala u roze, a kako izgleda u takvom izdanju pogledajte OVDE.

Šta je Rada rekla o Luni i Slobi pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Riiri

    18. januar 2018 | 14:38

    Izgleda kao prosecna bugarska pevacica.

  • Mimica

    18. januar 2018 | 17:32

    O Bože...gde nalazi više ove kreacije???Pa ja stvarno ne mogu da verujem da toliko neko nema ukusa.Pa pobogu,javna si licnost,uzmi stilistu više aman za aman i nekog ko će da te nauči kako da se ponašaš,da ne mlatis tu kosu non stop... Greota,lepa i zgodna...al'dzaba joj...

  • Cvija

    18. januar 2018 | 16:26

    Šta je ovo obukla majko Božija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA