Zbog slavnog holivudskog glumca sa kojim se slikao Sergej Trifunović nastao je RAT na Instagramu! (FOTO)

Mnogi su se prisećali kako je Rurk izgledao ranije, pa su ga nazivali frajerčinom, međutim od toga danas nema ni traga

  • 32
Foto: ATA Images

Naš poznati glumac Sergej Trifunović objavio je fotografiju na svom Instagram profilu i izazvao opšti haos na društvenim mrežama, pa su ga pratioci zasuli brojnim komentarima. Glumac je podelio sliku sa holivudskom zvezdom Mikijem Rurkom koji sada izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Zvao me je u vaš stan u 5 ujutru! Nadežda pobesnela pa otkrila istinu o odnosu sa Slobom, Luna poludela od ljubomore! (VIDEO)

Rurk se nakon gomile plastičnih operacija potpuno transformisao, a mnogi su ispod Sergejeve objave oštro kritikovali njegov izgled.

Foto: Instagram/dick_whistler

U većini komentara ljudi su se prisećali Mikijevog izgleda pre drastičnih promena i operacija koje je imao na svom licu, pa su govorili da je ranije bio frajerčina, a da se sada totalno unakazio i preterao sa botoksom.

Igor Lazić Nigor napisao je sledeći komentar:

- Ko rombun izgleda, kuku.

Ipak, Sergej im je odgovorio na svoj, već dobro prepoznatljiv način.

- Polako. Pogledajte se u ogledalo u njegovim godinama - poručio je Sergej.

Ovi što komentarišu estetiku, na njegovom mjestu ih pola ne bi bilo među živima...Mnogi bi poslije prvog filma zaradili HIV, ili bi posle prve dodele Oskara overili od gudre. Mickey Rourke (STROJ) je sve to preživeo. RESPECT! - podržao ga je i Dado Glišić.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rusanjac

    19. januar 2018 | 23:12

    kakav da je gori nemoze biti od Sergeja.

  • Italijanka

    19. januar 2018 | 22:32

    Covek je pre mesec dana bio gost na najgledanijem italijanskom tv kanalu u udarnom terminu. Pricao je o svom zivotu koji nije bio bas tako ruzicast kako se nekima cini. Nastavio je da se bavi boksom koji je definitivno njegova najveca lubav. I dan danas uredno trnira i takmici se. Rispect kako za godine tako i ono sto je u zivotu postigao - svidjalo se to nekom ili ne!

  • Komšija

    19. januar 2018 | 19:44

    Ovaj Sergej u originalu Edi Rama..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA