Nevena iz Aleksinca je smršala 50 kilograma, oduvala sve, a Karleuša joj rekla: Imaš savršenu veliku guzu, dođe mi da te poljubim! (VIDEO)

Nevena Mirčić je moćnim glasom počistila konkurenciju u "Zvezdama Granda"

  • 3

Nastup Nevene Mirčić (25) u "Zvezdama Granda" će se verovatno dugo prepričavati a devojka iz Aleksinca je moćnim glasom oduvala konkurenciju.

Ima 33 godine, troje dece i prava je BOMBA: Vrela Ana se na bini pojavila bez gaćica, svi odlepili zbog seksi mame iz Lazarevca! (VIDEO)

Koliko je Nevena, inače vaspitačica po zanimanju, bila dobra, možda najbolje pokazuju silne pohvale koje joj je uputila Jelena Karleuša.

Printskrin: TV Prva

- Ja sam tebe negde lepo doživela. Došlo mi je u jednom momentu da izađem na scenu i poljubim te. Ti mi dođeš kao dekontaminacija za uši, jako si talentovana, predivno si se obukla. Ti devoko imaš savršen stil, i biću malo indiskretna, ali, kad si se ti okrenula, ja sam videla jednu savršenu veliku pozadinu, ti si kao Kim Kardašijan. Ako ti iko ikad kaže da smršaš, samo nemoj u tom srednjem delu da mršaviš nikada, pošto je to savršeno. Ja kad bih ovakvu pozadinu imala, bila bih najsrećnija na svetu - rekla je oduševljena Karleuša.

Printskrin: TV Prva

- Pre četiri godine sam imala 113 kilograma, i smršala samnekih 50 kilograma, za godinu i po dana, međutim, ja sam se zaljubila, bilo mi je sve lepo i krenula sam malo više da jedem. Sada imam 76 kilograma, ja mislim, i trebalo bi da skinem još desetak kilograma - ispričala je Nevena nakon što ju je Saša Popović kritikovao što nije smršala kao što mu je obećala.

Pogledajte Nevenin nastup (premotajte na 1:51:01):

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA