TELO KAO DA JOJ JE 40! Verica Rakočević se u 70. godini skinula u bikini i oduvala svaku moguću konkurenciju! (FOTO)

Modna kreatorka i njen suprug uživaju u čarima tajlandskih ostrva

  • 30
Foto: Instagram/verica.rakocevic

Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević ovih dana uživaju u toplijim krajevima, budući da zajednički odmor provode obilazeći skrivenu egzotiku Tajlanda. 

On leži, ona ga nežno... Verica Rakočević objavila sliku sa mužem sa Tajlanda i napravila pometnju na Instagramu! (FOTO)

Sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, Verica i Veljko upustili su se u pravu avanturu po džungli, uživaju u jedinstvenoj netaknutoj prirodi tajlandskih ostrva i pravom zemaljskom raju.

Ipak, po ko zna koji put, najveću pažnju privlači Verica u kupaćem kostimu, koja sa svojih neverovatnih (skoro) 70 godina ima telo na kojem bi joj pozavidele i duplo mlađe žene!

Foto: Instagram

Na ovoj fotografiji jasno se vidi i njen ravan stomak i vitke noge, ali i zategnuto telo...a ukoliko mislite da preterujemo, uverite se iz bliže perspektive:

Foto: Instagram

Inače, Verica će 23. aprila napuniti tačno 70 godina, a na osnovu ovakvog izgleda kada se skine teško je poverovati  da ima i 50!

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA