≫ 

ROK SPEKTAKL U BARU ROB ROY 1884: Naš najbolji "kaver" bend se sprema da posle 20 godina postojanja sruši binu u četvrtak! (VIDEO) (FOTO)

U zvanično prvom Jack Daniel’s baru u Srbiji i regionu – Rob Roy 1884, u četvrtak 25.01.2017. ekipa iz grupe "Prorock", sprema najvatreniju rok žurku ove zime

  • 3

Sastav "ProRock" dobro poznaju oni koji vole noćni život i gitarski zvuk, ne samo u Beogradu, a sada su u prilici da Srđana i ekipu upoznaju i na malo drugačiji način.

U RobRoy-u, uz preukusnu i sočnu Jack Daniel’s kuhinju i najveću ponudu viskija, piva, rumova, džinova, votki i ostalih spirita u Srbiji, u četvrtak 25.01.2017. imaćete prilike da se opustite i da se provedete uz zvuke rok muzičara.

Zato požurite i rezervišite svoje mesto jer BROJ MESTA JE OGRANIČEN!

Info i rezervacije: +381 66 665 5 775

DEPECHE MODE I MANDO DIAO NA SRPSKI NAČIN: Naš najbolji "kaver" bend objavio 2 spota! (VIDEO)

Foto: Bojana Injac

ProRock je fantastični kaver bend , predvođen harizmatičnim pevačem Srđanom Jeremićem, postoji već 20 godina, i po mnogima je najbolji sastav tog tipa u Srbiji. Počeli su još kao tinejdžeri, a danas, sa nešto izmenjenom postavom, mogu da se pohvale sa preko 2.000 svirki širom Srbije i regiona.

Foto: Promo

Nepregledan broj vrhunskih obrada rok i metal pesama iz sedamdesetih, osamdesetih, devedesetih – to je osnova njihovog repertoara. Neprolazne numere sastava Deep Purple, Bon Jovi, Depeche Mode, Whitesnake, Metallica, AC/DC i mnogih drugih zvuče savršeno u njihovom izvođenju.

Jednako dobri su i kad se nađu na „domaćem“ terenu i otpraše Čorbu, EKV, Atomce... Neretko su im, uz opštepoznate hitove, u set listi i pesme koje ne možemo da čujemo baš svaki dan, i kojima se posebno obradujemo.

Ne šeta, međutim, ProRock samo kroz „muzičku istoriju“. Bend stalno obnavlja repertoar i osvežava ga, između ostalog, i hitovima novije produkcije.

Tako, recimo, u njihovoj verziji odlično zvuči i „Dance With Somebody“ sastava Mando Diao, „Chop Suey“ (System Of a Down)... ProRock-u nisu strane ni promene aranžmana u pojedinim pesmama. Vrlo umešno naprave nešto „svoje“, pa publika uživa i u toj njihovoj „originalnosti“ sviranja obrada.

ProRock ima sjajnu interakciju sa obožavaocima na svakoj svirci, a za to je najzaslužniji frontmen Srđan Jeremić. Pored izvanrednih vokalnih sposobnosti, on je, u najširem smislu, pravi „vladar“ bine. Harizmatičan i veoma duhovit, odavno je stekao status legende klupskih svirki. Pored njega, u postavi su gitaristi Miloš Nešović i Igor Jelić, Dejan Đorđević (bas), Vladimir Bogdanović (bubanj) i Dejan Đorđević (klavijature).

FOTOi VIDEO: Žarko Jovanović

FOTO: Bojana Injac

FOTO: Bojana Injac

Zato požurite i rezervišite svoje mesto jer BROJ MESTA JE OGRANIČEN!

Info i rezervacije: +381 66 665 5 775

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA