≫ 

Deca su vrištala dok me je tukla... Tužna priča Al Dina kog je žena zlostavljala, a svoje najlepše pesme ipak je posvetio njoj!

- Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj - rekao je Al Dino

  • 18

Bosanski folk pevač Al Dino široj javnosti poznat je po brojnim baladama, a najviše su se izdvojile pesme "Kopriva" i "I sad me po tebi poznaju". Međutim o njegovom privatnom životu mnogi ne znaju puno. Pevač se razveo od supruge Arduane Pribinjom - Kurić zbog toga što je trpeo fizičko i psihičko nasilje.

Vrela Nikolina izbacila prirodne grudi, a kad je stala na klizaljke i led pod njima je počeo da se topi! (FOTO) (VIDEO)

-  Te večeri sam svim normalno doveo sinove Arduani. Naš inače loš odnos je dodatno eskalirao zato što Harun nije želeo da ide kod majke. Nakon toga usledio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao i u fizički obračun. Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: "Ubila me je kao vola u kupusu" – ispričao je Al Dino, dodavši da mu je najteže bilo to što su celu scenu posmatrali njegovi sinovi koji su vrištali od plača.

Foto: facebook

Pevač kaža da svojoj supruzi nikada nije uzvratio istom merom, jer nije tako vaspitan.

- Nisam vaspitan da ikada i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio. Ali, preklinjao sam Arduanu da stane, da se zaustavi i pokuša da se urazumi, ne zbog mene, već radi naše dece. Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj. Nisam želeo da se branim kada je moja supruga nasrnula na mene, samo zbog načina na koji sam vaspitan i zbog naše dece - objasnio je pevač, koji se posle dve godine provlačenja po sudovima zvanično razveo, a kap koja je prelila čašu i navela ga na to da stavi tačku na brak jeste saznanje da mu je supruga neverna.

2011. godine Al Dino je nakon dobijenih batina Arduanu prijavio Centru za socijalni rad.

- Htela je da mi napravi zamku. Ipak, nije uspela u svojoj nameri. Želela je da je udarim i da to iskoristi da više ne mogu da viđam decu. Nije znala šta radi. Ni sekunde nije mislila na decu i traumu koju su doživela. Zbog toga sam odlučio da ih odvedem kod psihologa - rekao je tada Al Dino.

Al Dino je tada Arduani izbušio gume na automobilu "golf IV" koji je tada vozila, a koji je bio registrovan na njegovo ime.

- To je moj automobil. Moraće da mi ga vrati. Neka ga traži nakon razvoda. Uzela ga je bespravno i bez pitanja - ispričao je tada Al Dino.

Arduana uzvraća da bi i ona želela "da joj se vrati svašta". "Pola stana u Vogošći je moje kao i pola zemlje. Iz stana sam izašla bez ičega. Moje stvari su još u Vogošći. Jedva čekam da on dobije svoje, a ja svoje", kategorična je Arduana, koja sada živi u iznajmljenom stanu.

Arduana Pribinja 7. juna 2015. godine po drugi put  je stala na "ludi kamen", a sudbonosno "da" rekla je izvesnom Mahiru, na gala svadbi na sarajevskim golf terenima. Skupocenom venčanju prisustvovalo je oko 80 zvanica, članova familije i najbližih prijatelja.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki

    24. januar 2018 | 14:40

    Ti si jedna jako vaspitana dusa neka je nek ide svojim putem lepa je ali joj nemir viri iz ociju kako je tebe prevarila tako ce i drugog nema od nje hleba ali bori se za tvoju decu to im dugujes i glavu gore veliki si ti umetnik

  • Petar

    24. januar 2018 | 14:25

    Koliko ovakvih slucajeva ima nismo ni svesni... Samo se prica o zlostavljanju zena a koliko muskaraca trpi psihivku i fizicku torturu... To se retko pominje. Ma da mi je ova na 5 minuta... Bila bi mirna ko buba.

  • Zoran veteran

    24. januar 2018 | 19:20

    Zene vise zlostavljaju muskarce i vrse nasilje nad njima nego se o toj temi slabo prica,uglavnom se cuti,jer muskarci za to nikad ne prijavljuju zato sto ih sramota,inace znam dosta slucajeva...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA