Sindi otkrila zašto godinama nije u kontaktu sa Sandrom Meljničenko

Ivana kaže da ima lepa sećanja na period kada je bila u grupi Models, zajedno sa Sandrom koja je udajom za Andreja Meljničenka postala jedna od najbogatijih žena sveta

  • 11

Ivana Stamenković Sindi u vreme kada je bila u grupi Models bila je izuzetno bliska sa Sandrom Meljničenko.

Ono što je poznato jeste to da su sve članice bile i te kako bliske, a kada se grupa raspala tek nekoliko njih ostalo je u kontaktu. Kako Ivana kaže, za taj period je vežu lepa sećanja, ali sa dve nekadašnje drugarice i koleginice danas nije u kontaktu.

- Lepa sećanja me vezuju za taj period. Mi smo bile baš deca, klinke što se kaže, ali radile smo dosta. Imale smo dotsa posla, nastupa, svega... Ne znam, ja pamtim taj period kao... U jako lepom sećanju mi je ostao. Pomalo mi nedostaje. Dosta smo bile zastupljene i u medijima i u štampi, svaki naš korak se pratio. Što je najgore, i dan danas se prati. (smeh) Uglavnom su ljudi upućeni u naše živote, u to šta nam se dešava u privatnom životu - kaže Ivana.

Kada je u pitanju druženje sa nekadašnjim članicama, potvrđuje da nije u kontaktu sa Sandrom i sa Ivanom Berendikom, ženama koje su bogato udate i važe za najbogatije Srpkinje na svetu.

Foto: ATA Images

- Sa svim članicama koje su ostale u Beogradu. To je Mimi, Nevena, moja rođena sestra, i Nađa. U kontaktu smo. družimo se, pijemo kafe, razgovaramo. Sa ovima koje su otišle daleko, jedna u Rusiju, druga u Ameriku... One retko dolaze, tako da se ne viđamo - kaže Ivana.

Kao razlog što se ne druži sa Sandrom navodi to što ona dugo nije dolazila u Srbiju.

- Ja mislim da Sandra nije skoro ni dolazila u Beograd, čak je preselila i svoju porodicu. Nismo u kontaktu jer ona i ne dolazi u Srbiju - priča Stamenkovićeva za Blic.

Ipak, poznato je da Sandra sa nekim ljudima iz Srbije jeste u kontaktu, a pevačica Nina Badrić redovan je gost na njenim i Andrejevim proslavama.

Foto: Instagram/badrich

S tim u vezi, daljina po svemu sudeći nije razlog toga što dve nekadašnje drugarice godinama nemaju nikakav kontakt.

Podsetimo, grupa Models osnovana je 1997. godine

Pogledajte jedan od retkih intervjua Sindi i Sandre iz vremena kada su nastupale zajedno:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    3. februar 2018 | 15:44

    Ja sam kao klinac mislio da je Sindi sponzorusa, tj. taj tip devojke, a na kraju se ispostavilo da su to neke druge clanice grupe...

  • LB

    3. februar 2018 | 12:44

    I Ninu je Sandra M. upoznala plaćajući da joj pjeva....U tolikom bogatstvu nema prijatelja.......

  • mami

    3. februar 2018 | 14:32

    E zato sto su patike za sport a cipele za djuskanje ti si u srbiji a one se kupaju u milionima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA