≫ 

Sećate li se divlje Zvezdane za kojom su odlepile Karleuša i Šerifovićeva? Nećete verovati kako danas izgleda! (FOTO)

Devojka iz Stare Pazove veliku pažnju privukla je pojavljivanjem u "Zvezdama Granda", a danas biste je teško prepoznali

  • 9

Zvezdana Stevanović pre tri godine prvi put se pojavila u Zvezdama Granda, i tada je veći deo žirija procenio da će ona napraviti nešto na domaćoj estradnoj sceni.

Komentar koji se dugo pamtio, a koji su joj dale Jelena Karleuša i Marija Šerifović, jeste da ova devojka iz Stare Pazove ima "telo Karleuše, a glaščinu Marije Šerifović".

Zvezdana je tokom takmičenja bila potpuno autentična, farbala se u plavu boju onda kada je i Jelena imala plavu boje kose, ali bilo je i momenata kada ju je Karleuša kritikovala jer je smatrala da preteruje.

- Zvezdana, ti ideš iz krajnosti u krajnost, ili si fantastična ili si totalni promašaj. Moj savet ti je da ne treba da ideš na jeftinu provokaciju. Izgledaš kao da si došla iz noćne more. Ti imaš stav i mozak i jako si dobar pevač - rekla joj je jednom prilikom Jelena.

Sada, Zvezdana izgleda potpuno drugačije, pa su je mnogi jedva prepoznali kada se pojavila na snimanju emisije u studiju Granda na Košutnjaku.

Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović

Evo kako Zvezdana zvuči u spotu za svoju novu pesmu "Sama":

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA