RAT BIVŠIH KOLEGINICA! Jelena Tinska optužila Snežanu Dakić za mobing, a sada kao dokaz objavila i prepisku sa njom! (FOTO)

Jelena Tinska je nakon optužbi za mobing objavila, kako kaže, samo jednu u nizu prepiski sa bivšom urednicom

  • 32

Nakon javnih optužbi Jelene Tinske da je Snežana Dakić vršila mobing nad njom dok joj je bila urednica na Ženskoj televiziji, a potom i Snežaninog odgovora Tinskoj u kojem navodi da je sve to jedna besmislica, rat bivših koleginica se nastavlja.

OTVORILA DUŠU: Snežana Dakić objasnila zašto voli "piletinu" i potkačila starije muškarce! (VIDEO)

Snežana je ubrzo odgovorila Tinskoj na njene optužbe, navodeći kako joj je upravo ona pomogla da se zaposli, te da su njene optužbe providne i besmislene.

Foto: ATA images

- Jeleni Tinskoj sam samo pomogla u životu. Omogućila sam joj da radi samostalnu emisiju, onako kako ona misli da treba. Ali, Tinska ima iskrivljenu sliku svog mesta u spostvenom životu, a kamoli u poslovnom okruženju ili u javnosti. Čudno je da se nije žalila dok je radila, nego tek kad je dobila otkaz. I to ne od mene, nego od novog menadžmenta. Sad, na snazi mog imena, skreće pažnju na sebe. Providno i besmisleno - izjavila je Snežana za "Hello".

Foto: Medija centar Beograd

Međutim, Tinska ni posle toga ne odustaje, pa je objavila prepisku putem e-maila koju je vodila sa bivšom urednicom.

Printskrin: gmail.com

Printskrin: gmail.com
Printskrin: gmail.com

Kako je napomenula Tinska, ovo je samo jedan od Snežaninih mejlova koje je navodno dobijala.

Pogledajte raniji intervju sa Snežanom Dakić:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viktorija

    4. februar 2018 | 09:36

    Snežana Dakić nije više za tv , njeno vrijeme je prošlo još prije 10 g , stara je , ima iritirajući glas , nije ju ugodno ni gledat ni slušat , gospođa Tinska bi mogla vodit neke emisije gdje bi bili sugovornici njene životne dobi stari beograđani koji još uvjek imaju šta za reć : političari , glumci , pjevači , manekenke , svi oni koji su 70 tih i 80 tih godina prošlog stoljeća bili tzv džet set Beograda , jer i sama gospođa Tinska pripadala je tom džet setu , bila je jedna od najljepših , najpoznatijih beograđanki , žena koja ima faktor X , vjerojatno bi i ona mogla puno toga za ispričat nam o Beogradu 80 tih uz slike grada iz tog vremena , o klubu Duga , o generaciji 5 , to bi bile zanimljive i rado gledane emisije , gospođo Tinska sretno , Dakićka kuš !!!

  • Vesna

    4. februar 2018 | 10:26

    Dakicka veoma iritantna i umisljena osoba!!!!!!!

  • Slavica

    4. februar 2018 | 15:17

    Ja bi rekla da je ovo sukob jedne rođene beograđanke i jedne djevojke sa sela točnije Mrčajevaca a budemo vidjeli ko će pobijedit , ja sam na strani beograđanke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA