≫ 

Pogledajte jedinu zajedničku sliku Cece i Arkanove majke! (FOTO)

Slavka je, kako je rekla njena ćerka Jasna, od dana kada je Arkan ubijen čekala kada će mu se pridružiti

  • 3
Svetlana Ceca Ražnatović, Arkan, pomen

Foto: Marko Jovanović

Majka Željka Ražnatovića Arkana preminula je 4. decembra 2012. godine u Kliničkom centru u Beogradu. Slavka Josifović Ražnatović preminula je u 87. godini života, a kako je na dan sahrane rekla njena ćerka Jasna Diklić, Slavka je od dana kada je izgubila sina čekala kada će je položiti pored njega.

Ceca Ražnatović nije prisustvovala sahrani svekrve, pošto je bila na turneji u Australiji. Kako je rekla, da je bila bliže sigurno bi prekinula turneju, a umesto nje na sahranu su došla deca, Veljko i Anastasija, kao i Cecini roditelji iz Žitorađe.

Velika ispovest Anastasije Ražnatović: Da li joj momci prilaze zato što je Cecina ćerka, šta bi promenila na svom telu i koliko joj je novac važan (VIDEO)

Godinama unazad spekulisalo se o tome kakav odnos je Ceca imala sa Slavkom, naročito nakon Arkanovog ubistva. Poznato je da je često dolazila u porodičnu kuću, da su deca bila vezana za nju, ali se spekulisalo o tome da li je bila bliska sa Cecom.

Sada se pojavila njihova prva zajednička fotografija u javnosti, na kojoj su Ceca i Slavka, ali i Cecina majka. Ako je suditi po njoj, njih dve su i te kako imale lep i dobar odnos.

Cecina majka levo, Ceca u sredini i Arkanova majka skroz desno:

 

- Pogodila me vest o smrti svekrve, ali bilo je skoro nemoguće otkazati koncerte, jer bih ugrozila druge ljude uključene u njihovu organizaciju. Da sam bila bliže pomerila bih ili otkazala koncerte. Cela moja porodica, majka otac, ujak i moja deca su bili na sahrani - rekla je Ceca tom prilikom.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran bl

    5. februar 2018 | 15:26

    Tako to rade profesionalci.

  • AAmanD.s

    7. februar 2018 | 20:14

    A zasto nebi bila u dobrom odnosu sa svekrvom pa volele su i izgubile istu voljenu osobu vezuju ih deca pa nije Ceca monstrum i ona je majka

  • luda za tobom

    14. februar 2018 | 21:00

    bravo Gorane.ipak neko shvata sustinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA