Karakter na estradi je NULA! Evo šta Goga misli o ratu Dare i Seke, i mogućem pomirenju Bubamare i Karleuše! (VIDEO)

- Možda dobro dođe čitava ova frka za marketing dodatni - rekla je pevačica

  • 2

Tema o kojoj se danima priča i komentariše svakako su koncerti koleginica Seke Aleksić i Dare Bubamare koji će se održati na istom mestu u Beogradu.

Međutim, ono što je najviše prašine podiglo je datum koji je Seka odabrala za svoj koncert, odnosno činjenica da je svoj koncert zakazala za nedelju dana pre nego Darinog!

Ništa od susreta: Ceca preko advokata poručila da se ne oseća dobro, a evo šta je Karleuša rekla po izlasku iz sudnice (VIDEO) (FOTO)

Jedna od onih koja je bliska i sa jednom i sa drugom jeste Goga Sekulić, pa smo, s tim u vezi, baš nju pitali šta kaže na ovu temu.

Foto: A.Nalbantjan, Telegraf

- Pa, iskreno da ti kažem, svako ima pravo da radi šta želi. Ako je to za nju bio najbolji datum od ponuđenih datuma, što da ne... Mislim da su Dara i Seka totalno različite i svaka ima svoju publiku. I duhom, i temperamentom i stil pevanja, tako da nema brige. Možda dobro dođe čitava ova frka, što bi se reklo, za dodatni marketing (smeh) - rekla nam je uvek iskrena Goga.

Kao njihovu dobru drugaricu, pitali smo Gogu šta misli, da li će doći do pomirenja između Dare i Seke.

- Pa ja mislim da se one nisu ni posvađale, da je tu napravljena neka veštačka frka, "rekla-kazala" - objasnila je, a potom je rekla nešto što se verovatno odnosilo na moguće pomirenje Dare i Jelene Karleuše.

Foto: A. Nalbantjan

- Inače, vidim da su na estradi žestoke svađe, pa se mire, tako da je karakter na estradi, čast izuzecima, nula! (smeh) - završila je Goga.

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    6. februar 2018 | 18:09

    Svađe među estradnim zvezdama prave mediji na čije patke olako naseda tzv džet set. Pametne zvezde se posle svakog bombastog naslova čuju telefonom i razreše "nesporazum".

  • Siki

    7. februar 2018 | 11:57

    Dara jos n'a slobodi ali BEDNOJ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA