Telegraf vas vodi na koncert Saše Matića (FOTO) (VIDEO)

Petoro najbržih čitalaca koji pošalju mail na karte@telegraf.rs, osvojiće po 2 karte za koncert Saše Matića. U mailu je potrebno da navedete ime i prezime i broj telefona

  • 3

Ono što su mnogi predviđali, upravo se i dogodilo! Jedan od naših najpopularnijih pevača Saša Matić ponovio je uspeh iz 2016. godine i rasprodao najveću dvoranu u Srbiji a ovaj put čak mesec dana pred koncert!

Ipak, oni koji nisu stigli na vreme kupiti karte za Matićev osmomartovski koncert,  neće ostati razočarani jer kako sada stvari stoje, ove godine će se Dan žena u beogradskoj Areni slaviti dva dana!

- Zbog  ogromnog interesovanja i velikog broja onih koji su ostali bez ulaznice za spektakl 2, pevač i njegov tim odlučili su zakazati još jednu Arenu - kaže Marko Maksimovic menadzer Saše Matića.

Foto: Promo

- Novi koncert zakazan je za 9.mart i karte su već puštene u prodaju na svim prodajnim mestima eventima. Obzirom na ogromno interesovanje publike, očekujemo da će karte i za ovaj koncert biti rasprodate u rekordnom roku - kažu iz Kamarad Produkcije.

Karte su u prodaji od danas od 12h po pretprodajnim cenama, od 900rsd za parter do 2000rsd za nivo 200 na svim prodajnim mestima "Eventima". Bitno je napomenuti da je broj ulaznica po pretprodajnim cenama ograničen.

Inače, pevač trenutno odmara sa porodicom u Zanzibaru, kako bi napunio baterije pred velike koncerte koje će održati za Dan zaljubljenih 14.februara  u novosadskom SPENS-u, zatim 01. marta u Hali sportova u Kraljevu, 08. i 09. marta u beogradskoj Areni, i onda 10.marta na biznis forumu na kopaoniku!

Telegraf.rs vas vodi na koncert Saše Matića, 9.marta u Štark Areni! Delimo 5x2 ulaznice

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA