≫ 

Gastoz za 7 sekundi ostao bez Rastinog džipa, mora da mu vrati 20.000 evra!

Gastoz je objasnio da mu je automobil ukraden ispred jednog kafića za samo 7 sekundi i da zbog novca koji duguje Rasti ne može da kupi stan

  • 13

Učesnik "Parova" Nenad Marinković Gastoz priznao je da je u rijaliti ušao kako bi zaradio dovoljnu sumu novca da bi mogao da vrati dug reperu Stefanu Đuriću Rasti od koga je pozajmio skupoceni automobil koji mu je ukraden.

Luna i Sloba se strasno ljubili uživo kod Amidžića i u igri pobedili Nadeždu i Baneta, a komentar Biljićeve posle svega je nasmejao sve u studiju (VIDEO)

- Bio sam kod Raste u studiju da radim duet sa njim i video sam njegov "mercedes". Bio sam očaran. On je imao dva ta automobila  i ja sam ga zamolio da napravim jedan krug. Rasta mi je rekao: "Burazeru, neću ti dati krug, evo ti na nedelju dana da ga voziš". Vozikao sam ga kroz grad i jednom prilikom seo u restoran. Parkirao sam kola pozadi na parkingu i auto je, dok sam ja bio u kafiću, ukraden. Tri momka su digla auto. Imali su neki specijalni ključ koji su gurnuli u bravu i upalili. Lepo su izašli napolje, kroz rampu. Posle sam video na snimku da su to uradili za sedam sekundi - počeo je Gastoz i dodao da je odmah otišao kod Raste da mu objasni šta se desilo.

Foto: Telegraf

- Javio sam mu, a potom oko pola dva uveče sam otišao kod njega u studio, tada je radio Anin novi album. Bio je to februar 2017. godine. Rasta je malo bio u šoku, ali rekao je: "Okej, ja sam ga platio četrdeset hiljada evra, ali pošto nisi ti kriv, pola da mi daš. " Tada nisam imao pare, dao sam mu pet hiljada evra i rekao da me sačeka. To je razlog zašto sam u rijalitiju. Ne mogu da kupim stan jer imam taj problem na grbači. Kapiram da Rasta gleda ovo i da razume i pozdravljam ga. Čekaju ga pare kad izađem. Auto nikada nije pronađen, ali Rasta je od prijatelja iz Bugarske čuo da je tamo završio i da je verovatno otišao u delove. To je nešto o čemu nisam hteo da pričam, ali eto - ispričao je učesnik "Parova".

Foto: ATA images

Ipak, Gastoz tvrdi da su pljačkaši na meti imali upravo repera.

- Rasta je bio na meti. Oni su mislili da je on u kafiću - rekao je Gastoz na poligrafu.

- Moram ovde da ostanem do kraja i želim da rijaliti traje devet meseci. Nemam novca, a treba mi. Nemam nastupe uopšte, propao sam - požalio se Gastoz Vesni Rivas koja ga je tešila.

Međutim, sve ovo mnogo će otežati Gastozov plan, pošto je sud zabranio Hepi televiziji da Gastozu isplati honorar. Više o tome pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veki

    15. februar 2018 | 11:25

    Klasicna namestaljka!kao Rasta mu dao da vozi par dana kao kome?kao oni ortaci,malo sutra nego naseo ovaj glupander!

  • Neutralan

    15. februar 2018 | 19:46

    Platio sam ga 40 000 a ti mi daj 20 000 hehhe.... A od osiguranja uznem jos 35000 i meni je mnogo lepoo

  • Fr

    14. februar 2018 | 23:05

    Gdje Je osiguranje Na Tako Skup Auto On je imao osiguranje i jos uzeo Pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA