Zdravko Čolić oduševio žene iznenađenjem za Dan zaljubljenih (VIDEO)

Čola je spot za pesmu "Kuća puna naroda" snimio u Dubrovniku, a prelepi kadrovi će vas očarati

  • 5

Jedna od najvećih balkanskih zvezda Zdravko Čolić obradovao je svoje obožavaoce sa novim spotom za pesmu "Kuća puna naroda", koji je objavljen danas na zvaničnom Zdravkovom kanalu na Jutjubu.

Ovo nije moja žena, je l' ono moje dete?! Kako je Nebojša Glogovac dva puta promašio svoju ženu u porodilištu, nakon rođenja prvog sina (VIDEO)

Spot je snimljen u Dubrovniku i zamišljen je kao povratak Zdravka u grad izgubljene ljubavi.

- Ova pesma, za koju je tekst napisao Džiboni, a koja je naša prva saradnja asocira na mene, na moj otvoreni duh i altruistički pristup ljudima. Svojim glasom želim da doprem do ljudi, i sam tekst pesme kaže: ''Živote moj, podari mi glas pesmama da zagrlim vas - poručuje Čola.

Printskrin: Youtube

Tekst pesme je napisao Dragan Stipišić Džiboni, autor muzike je Zdravko Čolić, a aranžman i produkciju potpisuje Nikša Bratoš.

Printskrin: Youtube

- Budući da se dvodnevno snimanje spota odvijalo u otežanim uslovima, svega par dana od proslave Svetog Vlaha kada su ulice bile pune ljudi, zamisao praznih dubrovačkih ulica realizovana je zahvaljujući sjajnoj ekipi Dubrovačkih letnjih igara i njihovoj logističkoj podršci, kao i gradu Dubrovniku - izjavio je reditelj Aleksandar Kerekeš Keki.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mici

    15. februar 2018 | 14:13

    Ma Cola je zakon!Niko mu nije ni do gleznjeva,u svakom pogledu...

  • Natasa

    14. februar 2018 | 21:06

    Predivno

  • Milan

    15. februar 2018 | 11:36

    Ne znam zašto ali antipatičan mi lik skroz,a i njehove pesme. Nekako i ok kad ih slušam ali na spotu nikako. Kazu toliko žena imao a meni liči na nešto drugo.:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA