Pogledajte spot za novu pesmu Darka Rundeka (VIDEO)

Darko Rundek i njegova Ekipa objavili su novu pesmu "Barbara", čiji spot doživljava premijeru na Dan zaljubljenih, uz poruku: "Sretni smo što vam na današnji dan možemo pokloniti nešto lijepo"

  • 0

- Otkad se refren 'Barbara, volim plesat sa tobom' pojavio u improvizaciji, dok smo čekali da prestane kiša, više nas nije napuštao. Nakon par mjeseci prihvatio sam se rada na pjesmi. Roko mi je pomogao da je završim, a u razradi aranžmana svaki je muzičar prirodno našao svoje mjesto. 'Barbaru' smo snimali uživo u DM Studiju u Zagrebu i uhvatili, čini nam se, dragocjene trenutke zajedničkog muziciranja. Veselimo se što tu atmosferu možemo podijeliti s vama - kaže Rundek.

U snimanju "Barbare" učestvovali su od Ekipe Silvio Bočić na bubnjevima, Roko Crnić na kontrabasu, Mario Domazet na bas gitari, Miro Manojlović na vibrafonu, Igor Pavlica na trubi, Ana Kovačić je svirala tenor saksofon, dok je Darko Rundek svirao gitaru i pevao. Snimatelj tona je bio Zvonimir Domazet, a muzički producent Mario Domazet.

Foto: Printscreen/Youtube Menart

Spot "Barbara" snimio je i režirao Aron Kovačić u zagrebačkoj Kinoteci, a u njemu učestvuje šira Ekipa.

Direktor fotografije je Aron Kovačić, šarfer Matija Mošet, montažeri Aron Kovačić i Matija Mošet, a majstor rasvete Ljudevit Fistrić.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA